Sunday People in deschidere la Roisin Murphy

sunday_people

Unul dintre cele mai fresh nume din zona electro pop a muzicii romanesti – Sunday People – va canta in deschiderea concertului pe care Roisin Murphy il va sustine pe 5 noiembrie la Sala Polivalenta din Bucuresti. Trupa, care si-a lansat cel mai recent album sub indrumarea renumitului grup De-Phazz, a fos aleasa de catre reprezentantii Roisin Murphy din mai multe propuneri de opening-acts.

Sunday People s-a nascut la Bucuresti in 1996, la initiativa fratilor Sultan (sintetizator) si Hasan Nasser (chitara si voce), celor doi alaturandu-se in timp doi noi membri: Interstelar Barbarella (voce) si Glontz (baterie). Datorita sound-ului deosibit, cu influente new wave si electro pop specifice anilor `80, trupa a reusit in scurt timp sa-si castige renumele pe scena muzici electronice autohtone. In 2003 a fost lansat primul lor material, „Untold Stories”, care a atras atentia label-ului Phazz-a-Delic, casa de productie a celebrului proiect De-Phazz. Sub emblema Phazz-a-Delic a aparut in 2004 „Telepathically in Love”, un album mult mai elaborat, ce a le-a adus celor de la Sunday People si recunoasterea internationala, trupa facandu-si simtita prezenta in cadrul a tot mai multe festivaluri internationale.

In luna noiembrie, Sunday People isi va lansa cel mai recent album, „Synesthesia”, eveniment ce marcheaza si evolutia trupei catre o noua etapa: un sound mult mai matur, cu armonii britpop si subiecte introspective, reunite sub „o manifestare muzicala specifica unei trupe rock de visatori”.

Biletele pentru concertul Roisin Murphy din 5 noiembrie mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la pretul de 75 lei.

Tags:

7 thoughts on “Sunday People in deschidere la Roisin Murphy”

  1. dar ce ne facem ca nu s-au vandut nici o mie de bilete la roisin (cel putin asa se comenteaza pe unele bloguri) si in mod contradictoriu pe myticket.ro nu mai sunt bilete de vanzare. hmmmm….

  2. Pingback: Sunday People & Dee (Insound) - in deschidere la Roisin Murphy! | Monden INFO

Leave a reply (we review all comments)