Elevator

ELEVATOR ruleaza la EuroCinema – Tinerimea Romana

Lungmetrajul independent ELEVATOR va putea fi vizionat la EuroCinema – Tinerimea Romana (linga Podul Izvor, vis-a-vis de Teatrul Bulandra) in weekend-ul 17-18-19 octombrie, in fiecare seara de la orele 18:00 si 20:00. Filmul este distribuit de Asociatia Film Romania.

O productie low-budget in format digital, ELEVATOR spune povestea a doi adolescenti, un baiat si o fata, care vor sa se izoleze de lume pentru un timp si incearca o escapada romantica intr-o fabrica parasita de la marginea orasului. Dar situatia devine dramatica atunci cind cei doi ramin blocati in liftul de marfa, fara semnal la telefon, fara apa si mincare si fara nimeni in jur sa-i auda.

Avind in distributie pe Cristi Petrescu si Iulia Verdes, ELEVATOR a fost realizat de Gabriel Pintilei (scenariu, co-productie, casting), Ada Milea (muzica), Florin Piersic Jr. (consultant tehnic post-productie), Alexandra M. Paun (productie), George Dorobantu (imagine, montaj, regie).

ELEVATOR a obtinut anul acesta „Premiul pentru debut in filmul romanesc” la Festivalul International de Film Transilvania, „Fresh Generation Award” la Fresh Film Fest (Cehia) si „Audience Feature Choice Award” la Auburn International Film Festival (Australia).

Echipa filmului va fi prezenta la finalul fiecarei proiectii pentru o discutie cu publicul.

Detalii despre film: www.elevator.ro

“Duceti-va si vedeti Elevator si pe urma stam de vorba.” (Cristian Tudor Popescu)

Tags:

1 thought on “Elevator”

Leave a reply (we review all comments)