Thievery Corporation la Bucuresti

thievery-corporation

Zvonul era adevarat, da 🙂

THIEVERY CORPORATION VINE IN ROMANIA!

Toamna aceasta, trupa americana THIEVERY CORPORATION va concerta pentru prima data in Romania in formula “completa”: 13 muzicieni pe aceiasi scena, intr-un super show live! Organizat de catre Emag!c Entertainment, spectacolul va avea loc pe 15 octombrie, la Sala Palatului din Bucuresti.

THIEVERY CORPORATION – formata din Rob Garza si Eric Hilton – a devenit cunoscuta in 1996, cand o piesa a trupei a fost inclusa pe una dintre compilatiile renumitilor DJ si producatori Kruder & Dorfmaister. Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, THIEVERY CORPORATION a reusit in scurt timp sa se impuna pe scena de profil, show-urile live electrizante aducand duo-ului din ce in ce mai multi fani, inclusiv din randul DJ-ilor consacrati.

De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State si Vanilla Sky. THIEVERY CORPORATION a reusit sa atraga atentia publicului nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica. Piese precum „Amerimacka”, „Revolution Solution” sau „The Richest Man in Babylon” sunt dovezi clare ale opozitiei grupului fata de evenimentele politice curente si initiativele luate de catre actuala administratie a Statelor Unite. De asemenea, in septembrie 2005, trupa a participat la concertul Operation Ceasefire, avand ca scop incetarea focului si a razboiului din Irak.

Exista patru categorii de bilete, la preturile de 60, 85, 110 si respectiv 140 lei. Acestea vor fi puse in vanzare miercuri, 20 august, on line pe www.myticket.ro, urmand ca spre sfarsitul saptamanii biletele sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

28 thoughts on “Thievery Corporation la Bucuresti”

 1. Pingback: Thievery Corporation la BestFest 2009 | Feeder

 2. pentru Cosmin:
  Cosmine,asta se intampla ca i-au prostit pe ala si pe ala sa le bage bani ca sponsori..cunoscuti de-ai lor de altfel…sefii cunoscutilor SPONSORII ADEVARATI au halit-o usor ca sunt creduli subalternilor lor care i sapa de bani pe sefi…simplu..asa se intampla in romania

 3. Pingback: Feeder » Castigatorul concursului Thievery Corp. (stencil)

 4. CORECT!!! THIEVERY LA SALA PALATULUI..SE POATE ASA CEVA?..EI SUNT EXTRAORDINARI DE BUNI DAR EMAGICUL ARE O NOTA FOARTE PROASTA PT ASTA..AFACERISTI…ASTA E!!!! LA PUBLIC NU S-AU GANDIT DOAR SA SCOATA BANUL…

 5. Pingback: Feeder » Concurs: castiga o invitatie la Thievery Corporation

 6. Pingback: Feeder » Thievery Corporation / Bucuresti / 15 OCT - promo

 7. Pingback: Feeder » Concurs: Castiga 3 invitatii la Thievery Corporation

 8. Pingback: Feeder » Interviu exclusiv Eric Hilton - “Thievery Corporation”

 9. Pingback: Feeder » Concerte de toamna by Emagic

 10. de ce toate evenimentele se intampla in rahatul ala de sala?nu mai exista locatii in bucuresti?cum se poate sa mergi la thievery,koop,tricky si sa dai din palme asezat cumintel pe scaunul tau?rgaizatoriipoate se ganesc ca doar sala palatului este indeajuns de incapatoare.astea nu-s concerte…is facaturi…asa se face treaba la romani.

 11. Probabil era mai ieftin de inchiriat sala palatului ca alta explicatie nu vad… Pacat ca baietii destepti de la e/magic organizeaza cam toate concertele de la noi.

 12. Da dragutz numai ca nu stiu ce se va face cu scaunele, balcoanele si alte nivele din Sala Palatului si sa stai sa asculti thievery ca la opera… chiar si hifi e destul de ciudat ca sa nu spun altceva! Fara sa mai zic ca nici nu se fumeaza sau va fi intro… asta intermission! 🙂

 13. asa ma..v-ati trezit si voi, inca putin si se terminau si biletele :p

  Exista patru categorii de bilete, la preturile de 60, 85, 110 si respectiv 140 lei.

  ce inseamna categoriile?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.