Skip to content

Sprite Hardstyle – Rolling Session

  • by

Hey Sefu’ care-i mersu’? Te vad cam zgribulit. E normal, a venit toamna iar Sprite Hardstyle s-a terminat. Rolling Session a fost ultima ta sansa de a arata cat de spectaculos poti fi cand vine vorba de accidentari. A fost o vara incendiara plina de evenimente menite sa inroseasca linia helpline-ului 0750Sprite, care s-a incheiat in zgomot de role tarate pe railuri, ce s-au auzit in tot parcul Herastrau.

La aceasta editie rollerilor talentati la cazaturi si accidentari dibace li s-au alaturat si unii dintre cei mai buni rolleri din lume. Nume ca Stephane Alfano,Oli Shirt,Alex Broskow,Brandon Smith,Al Hooi,Steven Aleil,Stefan”Horn”Horngacher au facut un show extraordinar pentru publicul adunat in numar considerabil – aproximativ 800 de persoane in skatepark-ul Herastrau! Nu va ingrijorati insa, indiferent cat de bine stiu sa se dea pe role, nu stiu sa sune la 0750Sprite cu atata dibacie si eleganta cu cata stiti voi, marii si talentatii “cazatori” autohtoni.

Ca atare pentru a nu produce o supraaglomerare a help line-ului, s-au format 2 sectiuni,una de amatori,unde s-au inscris 29 de participanti si o sectiune pro care a avut 13 inscrisi.
Din pacate ploaia a oprit concursul, dar pe baza calificarilor juriul a ales castigatorii. Nu de alta, dar a venit toamna iar accidentarile pot deveni motiv de a lipsi de la ore sau de la cursuri. Cei de pe podium au fost premiati in bani si produse oferite de Sprite si de ceilalti sponsori.

La sectiunea profesionisti fara help line, premiile au plecat catre:

locul 1-Stephane Alfano-800 de euro cash

locul 2-Mihai Militaru -500 de euro cash

locul 3-Cosmin Dumitru -300 de euro cash

Iar la sectiunea hobby – fericitii pasionati de helpline premiati au fost:

locul 1 -Gheorfi Alex – 90 de euro cash si
produse in valoare de 300 de euro

locul 2 -Stoian Razvan – 60 de euro cash si produse in valoare de 200 de euro

locul 3 -Newman Vlad – 50 de euro cash si produse in valoare de 100 de euro

Dupa premiere a fost la fel de incitant si deopotriva educativ. Participantii au vazut cum se face rolling cu adevarat intr-un film facut de cei de la team Ambiance (Now you know) si mai apoi au sarbatorit cum se cuvine castigatorii acestei ultime editii Sprite Hardstyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version