Waldeck

waldeckmike-electric

Waldeck, Electric Brother & DJ Mike la Fabrica!

Vineri 26 Septembrie artistul austriac Klaus Waldeck aduce muzica anilor ’20 si ’30 intr-un eveniment live la Club Fabrica.

Atmosfera va fi sustinuta pana in zori de catre Electric Brother, protagonistul emisiunii RetroElectro de la Radio Guerrilla impreuna cu DJ Mike.

Dupa concertul Waldeck vizualul va fi asigurat de CR!D.

www.waldeck.at
http://www.myspace.com/officialwaldeck

10 thoughts on “Waldeck”

  1. mizerabila organizare. astia de la fabrica si-au batut joc de oameni, vanzand bilete de 3 ori peste capacitatea clubului. fum, inghesuiala, preturi mari, basini cat curpinde. s-a ales praful si de locul ala. jur ca nu mai calc pe acolo.

  2. mentosan draga, vrei sa cred ca pentru ca au venit cateva trupe mai de Doamne-ajuta ar trebui sa inchidem gurita si ochii in ceea ce priveste lucrurile care ne deranjeaza? ca de exemplu sonorizari de ti-e mai mare rusinea si public impaiat? nu inteleg atitudinea de “laissez faire” care inca predomina pe plaiurile noastre. critica e constructiva. felicitari celor care fac lucrurile sa se miste.

  3. Complet de acord cu Ana. Frate am avut eveniment peste eveniment vara asta, jdemii de concerte, mai mare dragul să te duci la toate şi cu toate astea tot există oameni care se plâng. Cum să te plângi după ce-ţi vin alde Massive Attack în ţară, nu pot să înţeleg. 😐 Mai sunt pe rol şi Thievery, Air şi Nouvelle Vague, dar ce’mnezeu, ţara tot e de căcat, că-i la modă expresia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.