Skip to content

Andy Smith

 

Mono Events vă aşteaptă pe 26 septembrie, in Studio Martin la concertul susţinut de Andy Smith, in evenimentul Bourbon Street Gangsters.

Andy Smith este primul Dj care scoate pe piaţă, în 1998, la o casă mare de discuri, un album care îmbină mai multe genuri. Albumul devine în scurt timp reprezentativ pentru o generaţie care aştepta mai mult. Interesul său pentru combinarea mai multor genuri l-a transformat în artistul ideal care să producă materiale pentru primele două albume Portishead. Mai apoi Andy Smith s-a consacrat ca un Dj de talie mondială susţinând concerte în mai multe turnee internaţionale şi producând unul dintre cele mai inedite sounduri funk, soul, hip-hop, raggae, dub.

Agenţia de impresariat Mono îşi propune să fie o sursă permanentă de contractare a celor mai mari nume din industria muzicală şi de divertisment. Prin Mono puteţi avea acces la cei mai renumiţi Dj, artişti sau prezentatori indiferent de genurile muzicale şi stilurile preferate.

Biletele se gasesc in reteaua Diverta, Ticketpoint.ro si Bilete.ro la pretul de 35 ron, 50 ron in data evenimentului.

4 thoughts on “Andy Smith”

  1. La ultimul sau concert din fostu Spice de acum 1 an si ceva cred, omu a intarziat vre-o 2 ore si gagii de la Tarom i-au pierdut si vinilurile. Speram sa nu se mai intample.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Exit mobile version