FIRST DRAFT

first-draft

FIRST DRAFT
WORKSHOP DE ARTA FOTOGRAFICA
7 iulie – 3 august 2008
Workshop organizat de DRAFT ONE si sustinut de Michele Bressan & Bogdan Girbovan, cu participarea lui Nicu Ilfoveanu si a Ralucai Nestor.

Este un workshop ce se va desfasura pe durata a doua luni: prima luna vizeaza zona creativitatii si studiul, iar cea de’a doua, selectia lucrarilor, lucrul individual si amenajarea expozitiei.
Structura workshopului cuprinde intalniri in care se vor discuta istoria fotografiei, curente fotografice si artisti. Se va prezenta si va fi pusa la dispozitie o vasta gama de materiale: de la albume, aparatura fotografica, aparatura de studio pana la vizionarea unor documentare. Un numar de ore va fi acordat studierii prelucrarii imaginii, artei digitale si acordarii unor teme ce vor fi ulterior prezentate.
FIRST DRAFT ofera un mediu “deschis” in care toata atentia nu este indreptata catre megapixeli si tehnica, incurajeaza creativitatea, oferind participantilor posibilitatea de a se intalni si discuta cu invitatii ca “intre prieteni”. La sfarsitul workshopului se va organiza o expozitie la Galeria 26/OTA si se va crea o galerie on-line cu lucrarile participantilor.FIRST DRAFT se desfasoara in spatiul Galeriei 26/OTA (str. Dr. Staicovici 26).

www.draftone.ro

9 thoughts on “FIRST DRAFT”

  1. “ana adronic” aka buzu , mai bine te ai limita la desen ca la fotografie iti prinzi nasu “”””WTF!!!!ce fotografie?????gg….eu doar desenez nu am treaba cu foto…cred ca sa creeat o confuzie aici:))

  2. Ma bucur cand se intampla lucruri noi in Romania care sa puna oameni impreuna intr-un cadru organizat. Cred ca o sa fie un workshop interesant. Un experient folositor din punctul meu de vedere. Imi place ideea. Succes!

  3. Eu nu cunosc personajele in cauza, dar sunt mereu amuzat de persoanele care se arata ofensive..poate este un fetish…dar am obiceiul de a cauta, folosind numele, persoanele astea care par sa vorbeasca “din varful culturii”.Asa am facut si cu numele tau, am zis “bai,poate fata are dreptate…cine stie ce tare este ea,sa vedem daca exista ca artist,ce face sau nu face”, si gratie unui simplu “search” am gasit ce cautam. Iti pot spune un singur lucru: cu siguranta nu esti tu indreptatita sa spui cine este artist sau nu, cine este lame sau nu,deoarece singurul “lame” in cazul asta esti chiar tu,de ce?Eu nu-ti cunosc cultura in domeniul fotografic,dar vazand lucrarile tale o pot ghicii,cu atat mai mult citind rasunsurile din interviurile tale,tot ce-ti pot spune, si orice om cu o minima cultura vizuala o va face, este ca intre lucrarile tale si cele ale acestei tipe (tip?) Michelle, sunt ANI LUMINA de distanta,ca si compozitie,stil,concet..orice (si cred ca in sinea ta,chiar daca iti este greu si tu realizezi asta).Ma bucur totusi ca aceasta “intamplare” m-a facut sa dau peste site-ul acestei tipe.Sper sa nu o iei in nume de rau,dar ca sa critici pe cineva ,intr-un mod atat de infanti,folosind expresii demne de “Mirc” ca “Lame”,trebuie sa fii cel putin la acelasi nivel daca nu chiar superior.Este stric o chestiune de principiu si bun simt.

    Cu multa stima, Alex

  4. sincer … daca ati fi avut o cultura mai bine dezvoltata care ar contine intradevar valori bine definite … ati intelege de ce totul e doar o publicitate ieftina de a deveni artist …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.