Sunday OutfitSunday Outfit este un magazin online romanesc deschis in noiembrie 2007 care vinde tricouri imprimate prin serigrafiere. Foloseste tricouri American Apparel, iar modelele sunt realizate atat de designeri romani cat si straini.

– via grafic

6 thoughts on “Sunday Outfit”

  1. @mosoo: dar de ce evolutie inseamna doar imbunatatirea stilului? cred ca evolutie este si faptul ca au dus mai departe o idee buna in sensul ca au deschis acest magazin in romania, pt romani, cu grafica proprie. Si nu cred ca au copiat. E atat de permisiva zona imprimeurilor de tricouri incat e greu sa spui ca au copiat. Eu zic sa-i incurajam nu cu “si ce s-au gandit ei? numai threadless sa fie nerdy-cool? o idee originala n-au si romanii astia…” ci chiar cu sugestii constructive. Poate vrei sa participi cu o grafica de tricou originala sau poate o simpla idee in caz ca nu te pricepi la grafica. O pune altul in pracica. Nu-i ajuta cu nimic un scuipat de-al tau pe vitrina lor. Daca chiar vrei ceva constructiv, intra si propune ceva cu adevarat constructiv nu distructiv ca “ceva original nu puteati sa faceti si voi?”
    Sau hai sa construim noi ceva mai mishto si sa le dam ca exemplu ce se poate face.

    @immortal ping: cred ca au pretul asta strict din cauza costurilor de productie f ridicate in romania. nu cred ca au gandit-o ca pe o afacere din care sa traiasca linistiti in bahamas. eu o sa-mi iau cel putin un tricou pt ca-mi place ce fac si vreau sa-i sprijin.

    nu, nu am actiuni la ei :)), dar am incercat si eu sa fac asa ceva candva si nu am reusit sa o duc la bun sfarsit din cauza multor piedici.

  2. in afara faptului ca vrei sa aflam ca stiai si tu de threadless, nu vad de ce te supara initiativa acestor oameni. daca threadless au fost printre primii ce e rau in a face si altii tricouri cu grafica chiar mishto? de ce ii ataci pe niste oameni care incearca sa faca ceva frumos? vorbesti de idei originale? tu ce idee originala ai avut si mai ales ce ai pus in practica? sa inteleg ca e o problema ca au mai facut si altii biciclete dupa ce nushtu ce firma a fost prima care a produs acest mijloc de locomotie/fun? nu puteau sa vina si ei cu niste idei mai originale? macar roti patrate. de ce aruncati cu noroi in cei care incearca sa faca ceva ok? nici macar nu o vad ca pe o sursa de imbogatire peste noapte. nu ca era asta o problema 🙂 Mai ales ca o fac pt noi, pt romani. Nu prea cred ca mai exista idei 100% originale in acest moment la nivel mondial. Poti doar sa imbunatatesti ce s-a facut deja. Evolutie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.