Kid 606

  • by



Kid 606 (USA) Live!

Pentru prima oara in Romania Sambata, 29 septembrie, la Arenele Romane, show live KID 606!

Sounds Of EastArea are deosebita placere sa anunte un show live extraordinar, avand ca invitat special artistul ce a dat un nou sens termenului de indie electronica in Statele Unite ale Americii. Muzica lui Miguel Depedro este o fuziune de hard techno, indie-punk, noise-rock si breakbeat, reusind intr-un mod impresionant sa satisfaca preferintele unui public variat. Miguel ar fi putut ramane la stadiul de producator de muzica techno insa si-a dorit mai mult decat atat; a incercat sa evolueze, sa-si adapteze muzica la cerintele ascultatorului dornic de nou, plictisit de aceleasi beaturi. Din acest motiv KID606 este recunoscut ca unul din putinii producatori de muzica ce poate aborda cu succes aproape orice subgen de muzica electronica (mash-up, ambient, jungle, dub, hardcore techno, glitch, acid, house, gabba, noise, etc.). Fiind intemeietorul unor label-urti precum Tigerbeat6, Shockout sau Tigerbass, Kid606 a lansat rand pe rand nume sonore in lumea underground-ului electronic, artisti precum DJ Rupture, Filastine, Drop The Lime, Eats Tapes, The Bug, Phon.O, Chris de Lucca, precum si multi multi altii.

Alaturi de Kid606 , la Arenele Romane vor performa si greii muzici electronice romanesti , Gojira si Dhjaz iar Dreamrec si SKVJS vor fi responsabili cu visuals de exceptie.

Acest eveniment este dedicat exclusiv persoanelor plictisite de aceleasi beaturi si tipare muzicale , cei ce vor sa traga cu urchea la viitorul muzicii electronice.

Info: Pretul unui bilet este 20 RON si se achizitioneaza in seara evenimentului , la locatie
30KWatt Sound System, cort incalzit, proiectii, lumini, lasere, bar!

Leave a reply (we review all comments)