Sandra G si feedback-ul ei acid la organizarea concertului Rolling Stones



Sandra G si feedback-ul ei acid la organizarea concertului Rolling Stones.
Feedback la care sunt curios ce puteti adauga.

LATER EDIT: alte recenzii, fidbecuri, pareri si evident injuraturi:
metropotam, pam-pas, marketeer, tudor chirila, cosmin(oricum), florin grozea, zoso, zoso video, nihasa, oana dobre, alex radescu, alex rosu.

– foto via zoso & kit

10 thoughts on “Sandra G si feedback-ul ei acid la organizarea concertului Rolling Stones”

  1. uau… pleaca omul 2 zile din bucuresti si se intoarce la o mini-revolutie… 🙂

    ii cunosc pe cei care s-au ocupat de catering la b’estival. primul lucru pe care l-a spus emagic a fost “vrem atatia oameni si atatea puncte de vanzare”. daca events nu a fost in stare sa faca acelasi lucru, inseamna ca sunt ei incompetenti nu ca e vina caterer-ului.

    nu sunt convinsa ca tribunalul sau alte chestii de genul asta ar putea da cine stie ce rezultate… cred insa ca vuietul care s-a creat cu ocazia RS va face orice organizator sa se gandeasca de doua ori inainte sa puna ceva la cale iar sponsorii seriosi inainte sa lucreze cu events…

    cea mai tare chestie ar fi daca events ar organiza RHCP maine, ca lumea sa isi satisfaca dorinta de a-i vedea in alt moment si in alta tzara. asta would put them out of business, nu procese…

    vacante placute si rauri de apa plata rece la toata lumea! 🙂

  2. poate fi angajata raspunderea companiei events indiferent cui a subcontractat… eu m-am convins de events de la evenimentul anterior: incompetenta+aroganta.

  3. Daca a pozat cineva cozile de la bere/cola/buda, va rugam trimiteti-ne pozele la alexandrurosu’coada_de_maimuta’gmail.com, sau la cosmin’codita_de_maimuta’oricum.ro
    Multumim pentru suport!

  4. Pax, inteleg inversunarea ta pe inversunarea noastra, dar nu sunt de acord cu ea.

    Doar pentru ca au venit Stones nu inseamna, vorba lui Mihai, ca trebuie sa fim tratati ca vitele deshidratate in tarc. Ca organizator de evenimente e rolul tau sa te asiguri ca totul va fi cat mai OK pentru cel ce te plateste in fond. Stiu ca nu le pasa de public pentru ca banii pe care i-au luat din bilete probabil ca nu se compara cu cei luati de la Vodafone, dar asta e alta discutie. Si nici Vodafone nu trebuie sa se disculpe, in momentul in care s-au implicat cu numele aici, erau constienti de expunerea pe care o vor avea, fie ea pozitiva sau negativa. Cert e ca din concertul asta nimeni nu va tine minte Vodafone sau Events, ci va tine minte lipsa apei si pe Jagger&co.

    Ah, si la B-Estival ai fost, ai vazut ce OK a fost. Stiu, sunt variabile diferite, dar totusi, cred ca e comparabil.

    Nu-mi place sa am ganduri preconcepute inainte sa merg la vreun concert la modul, ah,cacat, iar tre sa ma duc sa stau x ore fara apa si sa fiu tratat cu curu doar pt ca vine x-ulescu pe care mor sa il vad si merita sa fac orice sacrificiu pentru el. Nu e chiar asa, si de acum incolo mai bine ma lipsesc.

    Hai macar o data sa luam atitudine, ce naiba. Mersi crissmo pt suport 🙂

  5. ma ofer martor la proces.
    din pacate am auzit doi straini vorbind despre romania si conditiile de la acest concert. Mi-a fost rusine.

  6. pax, am mers acolo pentru muzica si show. de asemenea, am mers acolo in ideea ca nu o sa fiu tratat ca un animal. daca tie ti se pare aiurea ca lumea se plange de tratamentul inuman (da, pentru ca este inuman sa nu ti se permita accesul la lichide cand e canicula afara si e inuman sa fii inghesuit ca o vita pentru ca nu s-au deschis mai multe porti de acces/iesire) la care am fost supusi, iti sugerez sa asculti concerte numai in format mp3, ca la alea sigur nu o sa se planga nimeni.

  7. Duduie patria de feedback-uri acide. Brusc, par inimaginabile 4 ore fara apa. Evident ca logistica hidratarii a fost foarte shitty, spre inexistenta. Dar parca crapa pamantul din cauza asta.
    Brusc suntem o natie de organizatori de concerte (de 60k oameni) – mai putin nefericitii de la Events.
    Au venit The Stones aici, au jucat bine, dar lumea a ramas blocata pe lipsa apei.

    Ati venit pentru concert sau ca sa beti apa?
    Intr-adevar trist era daca erau probleme cu sunetul, sau daca baietii aia si-ar fi arata varsta adevarata pe scena.

  8. da, s-a mai scris pe tema aici si aici. Cosmin si cu mine chiar ne interesam in legatura cu baza legala pentru un proces sau o reclamatie sau ceva.

Leave a reply (we review all comments)