Oza si Rebel Monk – In doi pasi grabiti

  • by



Oza si Rebel Monk – In doi pasi grabiti

RapPace are deosebita placere de a prezenta albumul de debut Oza numit „In doi pasi grabiti” creat in colaborare cu Rebel Monk, producatorul executiv al acestui material. Albumul va fi lansat pe data de 16 Iunie, beneficiind si de o prezentare live a produsului, ce se va desfasura in Exquisite Bistro / Cafe la ora 19:00 si va consta in discutii despre album cu publicul, recitari live, si mici prestatii poetice, data concertului de lansare nefiind stabilita inca.

Oza si Rebel Monk, membrii ai labelului independent RapPace prezinta un sunet nou, un nou concept muzical, imbinand muzica experimetala cu influente din trip-hop, hip-hop si electro. Iar din punctul de vedere al continutului liric, o deosebita colectie de poezii puternic reproduse vocal si adaptate pe atitudinea muzicii.

Albumul se remarca prin spiritul narativ, fiecare piesa avand atat o poveste muzicala, cat si lirica si prezinta o imbinare remarcabila instrumental-vocala. Oza si Rebel Monk calca „In doi pasi grabiti” primul drum muzical, ce anuta pe viitor si alte materiale de exceptie.

Urmariti detalii pe site-ul oficial al labelului RapPace si pe forum unde puteti asculta si downloada promoul albumului „Oza si Rebel Monk – In doi pasi grabiti”.
Albumul se poate comanda din data de 15 Iunie, contra sumei de 20 Lei la catezale@yahoo.com sau poate fi achizitionat pe 16 Iunie in cadrul lansarii specificate mai sus.

Leave a reply (we review all comments)