Simian Mobile Disco – I Believe

– via besliu

21 thoughts on “Simian Mobile Disco – I Believe”

 1. subscriu la precedentul. plus ca, ce mama ma-sii, cum nu observati asemanarea dintre solist si baietanu’ ala rom care apare cu putin inaintea lui, la inceputul clipului. deci io va zic ca-s rude… ca simianul asta mobil e o maimuta pe nume simion care-a venit la romanica sa-si cauta radacinile

 2. ba nu mai suferiti de romani prosti infuati, de park nu ati sti k nu arata asa tara in unele locuri…e f bine k se arata pt k arata cu adevarata fata romanului..f superficiali..poate k e un semnal.cine stie!?

 3. nu mi se para k promovam o imagine proasta a Romaniei prin clipul asta- in primul rand ca nu este un clip de promovare, este o mixare audio- video, si mi se pare GENIAL, nu are nici un fel de contrast melodia cu imag. sunt perfecte. NU conteaza daca sunt tigani sau alta natie, imaginile sunt foarte bine capturate si clipul foarte bine regizat. bravo! felicitari!

 4. vaaaaaaaarzaaaaaaaa !!!!!!! :))))
  boxeri la tzara???
  babe dansand pe house??
  aia danseaza pe house ca pe manele !!!!
  deci.. o geniala vaaaaaaaaarzaaaaaaa =)))))) 😀

 5. Lame.
  Hai sa facem ceva “dur”, si deh, cum Borat e la moda au filmat si ei tot pe acolo.
  Romania are imaginea ce o merita. Asha cum manelistii sunt tot Romania, si satele astea tot din ROmania sunt. Numai niste hai sa le spun “ignoranti” isi inchipuie ca daca au cativa metri patrati de discoteca in mijlocul vreunui oras “sunt in Europa”.
  Locuri “cool” sunt si in Burkina Faso pesemne . Daca vrei sa masori dimensiunea unei tari, trebuie sa mergi si in locurile de acest gen. Si atata timp cat locurile de acest gen pesemne ca insumeaza ca suprafata si populatie mai mult decat Bucurestiul, Clujul si Constanta la un loc, atunci nu ne putem ofensa.
  Aici nu e vorba de cautatul locurilor sordide.. problema e ca iti sar in ochi pe 90% din suprafata tarii, deci bajetii din Bamboo sa nu se sifoneze la o asemenea imagine, este tarisoara pe care dansii o percep ca incepe si se termina cam pe la Motoare.
  Pe de alta parte se pare ca descoperim un mare talent si pasiune locala exact pentru sordid si mizerie, asta apropos de mult laudatul film de la Cannes pe care – anticipat- nu as da doi bani.
  Din 90 incoace toti ‘independentii’ s-au intrecut in a analiza rahatul real sau inventat in scenarii melodramatice destul de cheesy dupa parerea mea. Cam asta este capacitatea creativa a marilor oameni de film din Romania – fie telenovele sau “mari” filme artistice despre: moarte, avort, incest, gunoaie, cersetori, prostitutie, pumni in gura, saracie etc. Gasiti-mi un film de dupa 90 care sa nu aiba o asemenea tematica.
  Si ne mai plangem ca “imaginea Romaniei” ar avea de suferit in urma acestor clipuri ?
  wow.. bine ca ne-am scos cu nea Mungiu, sa le aratam noi ce popor mandru suntem.
  Woland.

 6. Cred ca multi din voi.. ca mai toti romanii.. pierd ce este mai important. E doar muzica.. si un clip. Enjoy it! La naiba.. este absolut genial!

 7. tare clipul.
  un clip nu reprezinta imaginea romaniei de unul singur. imaginea romaniei e formata din hagi, nadia, dracula, mutu, 4 luni, 3 saptamani si 2 zile, sida si coruptia, tigani si mileuri si specialisti IT. depinde pe cine intrebi.

  sunt oameni printre voi care se simt dezavantajati de anumite perceptii de afara, sau care s-au simtit discriminati pentru ca ar fi romani? luati clipul ca atare si nu mai cautati imaginea in carul cu fan. se gasesc romanii lu’ peste sa comenteze despre tot ce nu inteleg ei, dar da probabil al naibii de bine ca subiect de discutie.

 8. crazybazy, my man, gresesti din start legandu-te de ras-frecata problema a imaginii Romaniei bla bla. Trezeste-te. SI ASTA E ROMANIA FIE CA NE PLACE SAU NU. Nu putem purta toti converse. Cineva trebuie sa poarte si adidasi Yuan Gao sau whateverthefuck. Nu fii bigot ca nu te aranjeaza

 9. sunt chiar londonezi baietii…
  cam cat la suta dintre romani mai sunt inca asa…? eu nu as vrea sa promovez o asemenea imagine despre romania in anglia. desi e bine filmat si pare ‘cool’ din el rezulta ca romanii sunt un fel popor migrator. chiar m-au intrebat niste colegi englezi daca avem telefoane. nu ma mai mir acum.

 10. ce e asa de tare? daca mel asta ar prinde cat de putin in europa, asta o sa ne fie imaginea.
  in loc sa promovam si noi progresul,sa ne perceapa si pe noi cat de cat mai civilizati ne intoarcem tot catre camp, acceptand eticheta de taran la coada vacii. super. hai sa impletim maturi inca 100 ani.

Leave a reply (we review all comments)