DigiPhoto 2007

Asocia tia Studenților Informaticieni Ie șeni organizează DigiPhoto 2007, un concurs naț ional de fotografie digitală desfășurat online la adresa www.digiphoto.asii.ro.
Premiile insumeaza o valoare de peste 3000 de euro. Temele propuse pentru concurs sunt:
Conceptul de rural in Romania | Verdele incepe sa dispara | Manipulare Digitala | Acustic

In data de 19 mai in Iasi va avea loc un workshop sustinut de fotografi cu notorietate in comunitatea romaneasca, membri ai juriului. De asemenea se vor acorda premiile castigatorilor, care vor avea asigurat transportul, masa si cazarea pentru prezenta in Iasi. Ca punct final DigiPhoto va avea una sau mai multe expozitii care reunesc cele mai bune lucrari inscrise in concurs.

Inscrie-te acum pe www.digiphoto.asii.ro!

2 thoughts on “DigiPhoto 2007”

  1. Da, recunoastem, anul trecut au fost probleme ce nu au tinut de noi, Casa de Cultura a Studentilor Iasi a fost o institutie neserioasa intermediiind banii ce au fost trimisi de Primaria Iasi catre castigatori. Anul acesta avem doar sponsori din domeniul privat care nu isi permit sa intarzie premiile sau sa isi pateze renumele in domeniu. Chiar acuma vom lansa pe site o sectiune dedicata premiilor si vom intra in posesia premiilor cu o saptamana inainte de decernarea si jurizarea lor. Inca o data imi cer scuze i numele colegilor mei care au organizat anul trecut DigiPhoto. Va invit la concurs! Va multumesc pentru timpul acordat.
    Alexandru BOGDAN
    Presedinte ASII
    Coordonator DigiPhoto 2007

Leave a reply (we review all comments)