Filter Design Competition – decernarea premiilorPeroni te invita la Studio Martin pe 31 martie, incepand cu orele 20:00 pentru a cunoaste castigatorii primei competitii independente de design din Romania.

Filter Design Competition isi desemneaza sambata seara castigatorii tuturor probelor la care s-au primit aplicatii: design grafic, design industrial, freestyle si Klar Professional Auto Design.

Incepand cu ora 8, te invitam sa savurezi un Peroni rece in timp ce urmaresti pas cu pas felul in care ia nastere o lucrare de design grafic la finala live a probei de freestyle.

Mai mult decat atat, te poti implica activ in desemnarea castigatorului probei de freestyle, urmarind in prealabil felul in care cei patru finalisti isi vor crea lucrarile (aceasta urmand sa fie proiectate, fiecare pe cate un ecran)

Castigatorii Filter Design Competition vor fi premiati chiar de catre Ian Cassie, membru al juriulu, co-fondator si Creative Director al The Bank (UK).

Muzica & visuals – DJ Livio & Roby + VJ Mika

Daca vrei sa iei parte la petrecerea de final a primei editii a Filter Design Competition, tot ce ai de facut e sa trimiti un email catre invitatie@filterdesign.ro in care sa ne spui numele, prenumele si locul de munca – iar noi te vom trece pe lista de invitati.

1 thought on “Filter Design Competition – decernarea premiilor”

  1. Desi trebuie sa recunosc ca nu stiam despre The Bank mai nimic inainte de filterdesign, am descoperit reel-ul lor de prezentare pe advertising si trebuie sa recunosc ca este excelent.

    Recomand cu caldura: http://www.thebank.co.uk/thebank/html/movie.php?filename=AAR_reel.mov

    Mai rar prezentari din astea. Despre industrie, pozitionarea lor, studiu de caz, ironie, glume englezesti (care nu sunt seci de data asta!), caracter viral, etc.

    Sper ca norocusul care va castiga filter-ul sa nu dea cu piciorul oportunitatii si sa le arate englejilor ca si noi putem 🙂
    Multa bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.