Inca 3 zile de inscriere la probele de freestyle si design auto ale Filter Design Competition

  • byInca 3 zile de inscriere la probele de freestyle si design auto ale Filter Design Competition.

Dupa ce probele de design grafic si industrial ale Filter Design Competition si-au anuntat finalistii, au mai ramas inca doua probe la care amatorii de design (grafic) pot participa: proba de Freestyle si proba Klar Professional Auto Design.

Deadline-ul pentru trimiterea lucrarilor (pentru ambele probe) este 29 martie ora 23:59.

La proba Freestyle trebuie sa trimiteti portofoliul dvs., punand accentul pe lucrari care folosesc tehnici avansate de prelucrare digitala, cu elemente 2D si/sau 3D, manipulari de poze, colaje complexe digitale etc. Lucrarile din portofoliu trebuie sa fie realizate obligatoriu intr-un program de genul Photoshop, Illustrator sau Corel si pot contine aproape orice atata timp cat se da dovada de o tehnica digitala speciala. Cei patru finalisti vor primi tema pentru proba finala pe 30 martie si o vor executa live a doua zi, in fata publicului prezent. Exista un singur premiu care consta in software Adobe si suma de 300 euro.

La proba Klar Professional Auto Design trebuie sa creati una sau mai multe variante de design pentru un automobil, ilustrand conceptul «masina in jurul culorii» si urmarind accentuarea si imbunatatirea liniilor unui vehicul prin culoare si imbinarea cat mai ingenioasa a materialitatii culorii si a vopselei cu masina in sine. Ce trebuie evidentiat: Tehnologie, influenta culorii asupra design-ului, eficienta, ecologie, enjoy. Va exista un singur castigator care va intra in posesia unui premiu de 1000 Euro si va beneficia de un internship platit de 3 luni la Policolor Automotive.

Pentru trimiterea lucrarilor este necesar sa aveti un cont pe site-ul Filter Design Competition, sa selectati proba din pagina personala si apoi sa trimiteti lucrarea dvs. din pagina probei. Trebuie sa aveti instalat plugin-ul Flash Player 8 (sau mai nou), altfel nu puteti uploada lucrarea.
Castigatorii tuturor probelor vor fi anuntati in cadrul unui party – 31 martie – Fratelli Studios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.