Paradis Serial

  • by

Centrul National al Dansului – Bucuresti va asteapta joi 29 si vineri 30 martie, orele 19:30, la spectacolul Paradis Serial de Cosmin Manolescu.

Paradis Serial

Conceptia si directia artistica: Cosmin Manolescu
Consultant artistic & management: Gabriela Tudor
Coregrafie/ performance: Mircea Ghinea, Eduard Gabia, Cosmin Manolescu
Film de animatie: Matei E. Branea
Costume: Dragos Buhagiar
Muzica: P Nal, Gotan Project, Caetano Veloso, Victor Gore, Phil Collins

Creata in 2003, piesa a primit Marele Premiu al Festivalului international de teatru experimental Atelier (Sfintu-Gheorghe, 2004) si a fost prezentata cu succes in festivaluri si pe scene importante la New York, Roma, Florenta, Catania, Porto, Dublin, Paris, Lyon, Uzes si Bucuresti.

Dupa spectacolele de la Centrul National al Dansului, piesa va mai fi prezentata la Malmo (Suedia), in 10 si 11 aprilie, la invitatia Institutului Cultural Roman din Stockholm.

Spectacolul a fost coprodus de Fundatia Proiect DCM, ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucuresti, Centrul Cultural European cu sprijinul financiar al retelei Danse Bassin Meditarenne/ Cultura 2000 si Helvetansa.

Cosmin Manolescu este coregraf si manager cultural. Este absolvent al Masterului European Specializat “Management des Entreprises Culturelles, Programul Ecumest” (1996). Din 1997 conduce Fundatia Proiect DCM, cu care a realizat peste 30 de productii si coproductii romanesti si internationale, platforme de dans nationale si regionale, festivaluri, ateliere si cursuri pentru profesionisti si amatori, rezidente coregrafice si proiecte de colaborare internationale. Din ianuarie 2004 conduce firma de consultanta si management cultural “Art Manager srl”.

Accesul se face pe la etajul 4.

Biletele se pun in vinzare la sediul CNDB, cu o jumatate de ora inaintea fiecarui spectacol.
Rezervari se pot face de luni pina vineri la numărul de telefon + 40 (21) 318 86 76, intre orele 10:00 – 16:00 sau prin e-mail, la adresa rezervari@cndb.ro. Rezervarile prin e-mail sint valabile doar cu confirmare din partea organizatorilor. Nu se pot face rezervari prin e-mail in ziua reprezentatiilor.

Leave a reply (we review all comments)