Scratch Academy #1Scratch Academy #1
DJ Rafik/ Turntable Science/ Gojira/ Funktastics/ Shy Beatz/ Marwan
27.01/ 21h/ Suburbia (Selari 19)

Scratch Academy este o noua platforma Hades Events dedicata unuia dintre cele mai importante elemente ale culturii Hip-hop: DJing-ul . Primul Scratch Academy va avea loc sambata, 27 ianuarie, in club Suburbia, iar headliner-ul show-ului va fi DJ-ul german Rafik, de cinci ori campion mondial ITF! Alaturi de DJ Rafik, pe scena clubului Suburbia vor mai urca si Turntable Science, Gojira, Funktastics, Shy Beatz si Marwan .

De la castigarea primei competitii in 2001 si pana acum, DJ Rafik si-a trecut in CV cinci titluri de campion mondial, si 10 titluri nationale si europene! De asemenea, in 2004 a stabilit un record nedepasit de nimeni pana acum: trei centuri de campion mondial obtinute intr-o singura seara! DJ Rafik face parte din celebrul crew de DJ Lordz Of Fitness (castigator a 13 titluri mondiale), si este implicat in proiectul “Cosmic Delivery “, o imbinare interesanta de instrumente live si platane. DJ Rafik mai face parte din crew-ul Eurostar, alaturi de DJ Tigerstyle (UK) si DJ Pfel (C2C), si este DJ-ul oficial al lui Medaphoar (Stones Throw) in turneele europene ale acestuia.

8 thoughts on “Scratch Academy #1”

 1. bro !!!, chiar esti prea ieftin, nu serios, de cand face ma gorija scratch uri ? zi si mie, tu si cu off topic ul tau !!!

  toti nesemnatii ! nu mai functioneaza in ziua de azi anonymous ule ce esti ! ai putin curaj si semneaza.te ! e chiar asa de greu ? sau ar fi prea dureros mai apoi !

  si macar daca te.ai semna, am rade si noi mai copios, am mai zis asta !

  peace out !!!

 2. voi aveti probleme cu socializarea si perceptia asupra lucrurilor. “scratch academy” este un nume generic pentru o serie de evenimente cu dj … cum multa lume identifica scratch-ul cu dj-ingul, cel putin in hip-hop si mai putin cu mixajul … s-a ales acest nume pentru platforma .. dat fiind ca este si usor de retinut, are o fonetica buna, etc
  de aici pana la deviata unora in stilul cornel dinu nu e decat un pas.

  sanatate

Leave a reply (we review all comments)