HADES + EMAGIC = surpriza

11 thoughts on “HADES + EMAGIC = surpriza”

  1. Daca pentru un teaser atata agitatie, imi inchipui ce se intampla la un corporate ID. Koma ai sa fii ilizibil pe fata pamantului, how sick is that?

  2. meama, incercam sa nu mai postam sub protectia anonimatului, dat fiind faptul ca ne stim cu autorul teaserului? O ardem gen baietzeste, sau gen….? Uite, de exemplu Sergiu n-o arde dubios.

  3. skvjs, ma refeream la solutionarea adancimii acestui poster – un gradient saracacios si cam spart, cat si compozitia care este modesta si de-a dreptul simetrica, avand 3 elemente de greutate echidistante si echivalente(nicio prioritate)
    acel logo hades events este complet ilizibil si apartine tot subsemnatului. tag-ul de sus imi place(un lucru la care koma se pricepe). este un teaser la care acesta mai putea lucra:p
    Mrandom-user.

  4. haha :)) sergihno, pai tagareala pentru ca poate (de fapt sigur) nu intelegi conceptul . 😉 it’s all related baby. o sa vezi mai incolo.
    anonymus..te cheama cumva cu “M”? :))

    hai pa.

  5. eu as indrazni, cu toate ca iti dau dreptate, dar dece : daca te uiti mai inapoi vei observa cat de groundj era hip hop ul la koma ! acum parca mai arata a graphic design, asa o nuanta acolo ceva, dar tot cu tagareala a ramas totul, hmmm …

    skvjs krew

Leave a reply (we review all comments)