Dimitri from Paris la Bucuresti

comunicatul de presa suna cam asa:

“Cel mai in voga DJ european vine in Romania!

In martie 2007, Dimitri from Paris, unul dintre cei mai apreciati DJ din lume si cel mai in voga din Europa va mixa pentru prima data in Romania, in cadrul unui nou eveniment Emag!c Entertainment. Cu o cariera ce se intinde pe o perioada de 10 ani, si cu o discografie vanduta in peste un milion de exemplare, Dimitri from Paris este considerat un adevarat ambasador al Frantei pentru muzica de club. Si pentru ca e un adevarat motiv de mandrie nationala – Dimitri e DJ, producator, si remixeaza cu un “je ne sais quoi chic et charmant” – guvernul francez l-a numit Cavaler al Artelor si Literelor!

Cu influente provenind din muzica disco si funk a generatiei ’70, precum si soundtrack-urile clasicelor filme ale anilor ’50-’60, combinate cu sound-uri electro si ritmurile hip-hop-ului old-school, set-urile lui Dimitri fac publicul sa vibreze la unison, calatorind prin timp, peste decenii de dance si party…

Cea mai cunoscuta aparitie discografica semnata Dimitri from Paris este “A Night At The Playboy Mansion”, setul pe care Dimitri l-a sustinut in celebrul “cuibusor de nebunii”, in fata a numeroase vedete de prima mana si celor mai sexy iepurasi din lume!”

9 thoughts on “Dimitri from Paris la Bucuresti”

  1. as putea spune anonymus=creieru de la emagik care a nascut comunicatu de presa. si daca o fi el l as intreba cum naiba a stabilit ca dimitri from paris (despre care n am emis vreo consideratie jegoasa, potoliti va) e CEL MAI in voga dj european? care i algoritmu, frate? nu se supara tiesto si nu mai vine niciodata in romania? asta mi s a parut caraghios, baieti. boas festas e feliz ano novo!

  2. dimitri from paris e unul probabil unul dintre putinii colectionari de disco de talie grea. el facea edituri la piese disco cand altii nici nu stiau cu ce se mananca. e foarte in voga atat comercial cat si underground. sper doar sa nu se la se influentat de oameni si sa bage mai mult disco decat house. in orice caz, e foarte in voga, trist comentariu mai sus rekabu! dimitri e tatic!

    rusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.