Promoe – detalii



“Cel mai tare artist hip-hop din Europa vine in Romania!

La inceputul lunii viitoare, fanii genului rap din Romania vor avea parte de un super show: Promoe, liderul trupei suedeze Looptroop, unul dintre cei mai apreciati artisti Hip-hop din lume si cel mai in voga din Europa la momentul actual, va concerta pentru prima data in tara noastra!
Evenimentul, organizat de Hades Records si Fat Ladies Events, cu sprijinul Yo!Raps, va avea loc sambata, 4 noiembrie, la Casa de Cultura a Studentilor Preoteasa din Bucuresti. Cei interesati pot afla mai multe detalii de pe site-ul oficial al evenimentului, www.hadesrecords.com/promoe.

Promoe a fondat Looptroop la inceputul anilor ’90, si alaturi de colegii de trupa a lansat trei albume foarte bine primite de public si de critici: “Modern Day City Symphony”, “The Struggle Continues” si “Fort Europa”. In 2001 a aparut primul material solo semnat Promoe, “Government Music”,
urmat de “Long distance runner” in 2004. Anul acesta, Promoe a lansat cel de-al saselea album din cariera, “White man’s burden”, material ce cuprinde colaborari cu unii dintre cei mai buni artisti hip-hop si raggae din Germania, Franta, America de Nord si Jamaica: Nosliw, Leeroy/Sa?an
Supa Crew, Kardinal Offishall, Daville, Assassin si Capleton.

Dupa trei ani de turnee internationale, cu peste 400 de show-uri pe toate cele cinci continente ale lumii, Promoe va concerta in sfarsit si in Romania! Turneul european de promovare a noului album include cele mai importante orase ale batranului continent: Goteborg, Stockholm, Helsinki, Hamburg, Amsterdam, Bordeaux, Lyon, Paris, Barcelona, Viena, Munchen, Berlin, Copenhaga, si, pe 4 noiembrie, Bucuresti!”

1 thought on “Promoe – detalii”

Leave a reply (we review all comments)