SoundKraft Summer Sessions

  • by

Ultima editie a SoundKraft Summer Sessions – 1.09 @ Terasa Old School (Preoteasa) aduce si cel mai puternic line-up: Utah Jazz (Liquid V/Hospital/Utah Jazz Recordings – UK), Physics (Metalheadz, Midnight Sun, Fokuz, Blindside – Finlanda), Alien Pimp (SoundKraft/Vibez/Pressing Issues)

Vineri 1 septembrie vom explora latura mai putin agresiva, mai funky si mai calda a muzicii drum’n’bass, respectiv liquid d’n’b.
SoundKraft Rec a ales pentru asta doi dintre cei mai reprezentativi artisti ai genului: Utah Jazz – un clasic al generatiei vechi, dar aflat mereu in prim plan.
Utah Jazz a intrat in UK 20 Dance charts saptamanile trecute cu un remix pentru Roni Size si se pregateste de lansarea remixului piesei Perfect Morning semnata Alien Pimp.
Physics apartine noului val si este sustinut de cateva din cele mai respectate case de discuri din lume, depasind deja de mai bine de un an statutul de new-comer. Si el are o colaborare cu Alien Pimp, care va fi editata cel mai probabil in luna noiembrie de Vibez Recordings din Marea Britanie, label care nu mai are nevoie de prezentari.
Cei doi sunt sustinuti de gazda evenimentului, Alien Pimp
Locatia este familiara multora de la party-urile SKR de vara trecuta, dar intre timp ea a suferit imbunatatiri majore, printre care si un mare acoperis care sa ne fereasca de orice emotii legate de vreme. Acum ploaia va fi doar un fenomen frumos de privit in timp ce ascultam o muzica buna, macar de ne-ar onora cu prezenta!
Pretul biletelor va fi unul extrem de amabil avand in vedere valoarea invitatilor: 20 RON!
Barul se va incadra in aceeasi nota, cu oferte speciale, ca se ne asiguram ca nu va lipseste nimic.
Puteti afla detalii suplimentare despre artisti si comenta evenimentele pe
FORUMUL SOUNDKRAFT REC

Leave a reply (we review all comments)