DJ First Rate

DJ First Rate (Morcheeba/Scratch Perverts)
sambata 28 ian in Gossip de la 23:00


The Social and Rebel Music in proud to collaborate with the first of Spitkingdom’s club nights in Romania. This event comes with flavour. The fuse of jazz, hip-hop, funk, soul and scratch will provoke the veritable ‘vibe’ that exists inside all of us, those of us in search of an original ‘clubbing’ experience…

Spitkingdom.

Activitatea Spitkingdom a inceput sub forma unui sistem de sunet , cu un show live ce a uimit audienta in intreaga lume.
Performing-urile live, impreuna cu cei de la Outcast, The Neptunes, Busta Rhymes sau Justin Timberlake, in evenimente high-profile cum ar fi “ISLE of MTV”, combinate cu productia de studio alaturi de artisti ca Artful Dodger, Stereo Mc’s sau Goldie, au asigurat succesul in ani ce au urmat.
Acesta a fost inceputul evenimentelor “Spitkingdom Club Nights”, in Londra.
Conceptul show-ului avand la baza fuziunea muzicala a genurilor urbane. “Spitkingdom Club Night” este recunoscut si premiat “London’s best Midweeker”.
In 2003 evenimentul a fost lansat in Munchen, Paris, Stockholm, Berlin, Hamburg si Cologne.
Lansarea “Spitkingdom Club Night’s” in Bucuresti va avea loc pe 28 ianuarie 2006, avandu-l ca invitat special pe Dj First Rate (Moorcheba/UK).
“Spitkingdom is a great opportunity to hear London’s best on decks”.

DJ First Rate.

Paul Bruce a.k.a First Rate si-a inceput cariera de DJ in anul 1984. Evenimente au inceput sa se intample si Dj First Rate s-a alaturat celor de la Scratch Pervert, impreuna cu care a reusit sa castige numeroase premii in intreaga lume.
Spre dezamagirea fanilor, Scratch Pervert se destrama. Dj First Rate intra in componenta celor de la Moorcheba, cu care inregistreaza un mare success in fata a 35000 de spectatori in turneul BIG CALM, alaturi de Iggy Pop, Neneh Cherry si Republica.Are loc o transformare de proportii, de la gig-uri hip-hop, la show-uri televizate.
In present Dj First Rate si-a lansat albumul solo denumit ”Walkie Talkie”.
Dj First Rate este World DJ DMC Champion, iar tehnica sa este greu de descris in cuvinte, trebuie vazuta.

3 thoughts on “DJ First Rate”

  1. Pingback: Feeder » DJ FIRST RATE

Leave a reply (we review all comments)