Alltimeclubbing pres Girls Love Techno: Deborah de Luca, Nakadia, Nusha, Livia Andrei

Alltimeclubbing pres Girls Love Techno: Deborah de Luca, Nakadia, Nusha, Livia Andrei @ Player Club
5 Iunie, 23:00

Alltimeclubbing – locul unde techno-ul este pretuit ca si religie, unde ringul de dans nu are limite, unde multimea este unita si se topeste pe ritmul muzicii, unde exista doar doua reguli: asculta si traieste.

Un fel de “Menage a quatre” al muzicii techno ce promite sa ne duca intr-o calatorie unica, cu arii nexplorate de clubber-ul dornic de distractie.

Line up :
deborah de luca – Sola mente records
https://www.facebook.com/deborahdelucadj
www.deborahdeluca.it
www.soundcloud.com/deborahdelucadj

Nakadia – Get Physical Music
https://www.facebook.com/djnakadia

Nusha – Suruba / Crossfrontier Audio
https://www.facebook.com/Nusha.Dj

Livia Andrei – ANONYMOUS

https://www.facebook.com/liviaanonymous

Girls love techno
Desi nu este prima aparitie a Deborei de Luca in Bucuresti, “senzatia internetului” cum au numit-o cei de la Egg London, revine pentru a-si incanta miile de fani cu aparitia sa unica.
Deborah de Luca este o prezenta regulata la cele mai mari evenimente de techno din intreaga lume, groove-ul sau napoletan rasunand puternic pretutindeni, aducand multimea in extaz.

Nakadia este “fata asiatica” a scenei de muzica electronica din Europa. Stilul sau open-minded a ajuta-o sa ajunga artistul de azi, fiind respectata de toti cei ce au fost martori la aparitiile ei, si au transformat-o in cea mai cunoscuta dj-ita asiatica de techno/tech-house.
Nakadia este iubita atat pentru muzica cat si personalitatea sa , dorindu-si sa cucereasca lumea cu beat-urile sale techno.

Nusha este artista cu cea mai mare ascensiune in randul dj-itelor din Romania. A evouluat rapid, si sigur, ajungand sa puna muzica altaturi de cele mai mari nume din industria muzicii electronice, precum: Solomun, dOP, Audiofly, James Zabiela, etc.
Motto-ul sau este “daca vrei sa dansezi pana ce-ti plang tenesii…atunci asculta-mi muzica” .

Cea mai noua “descoperire” in materie de femei care pun muzica (si o fac bine) este Livia Andrei, membra a echipei Anonymous. De mica a cochetat cu muzica electronica, iar cand s-a facut mare…a stiut ce vrea sa se faca, si anume sa devina dj-ita. A pus pe aceeasi scena cu nume precum : Nick Warren, &Me, Rodriquez Jr, Alex Kennon, Nakadia, Chaim si multi altii.

Bilete regular in avans: 25 ron

Bilete la intrare:
30 ron inainte de 12
40 Ron dupa 12

Accesul la eveniment se face incepand cu ora 22:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.
Iesirea din locatie nu este permisa pana la ora 01:00, in caz contrar trebuie sa platiti din nou contravaloarea biletului de intrare.

fb event

1 Comment
  1. […] Alltimeclubbing pres Girls Love Techno: Deborah de Luca, Nakadia, Nusha, Livia Andrei @ Player Club 1 invitație dublă // 5 Iunie 2015 […]

Leave a reply (we review all comments)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

© 2004 - 2018 feeder.ro

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account

%d bloggers like this: