Ciorne 2.0

  • by

Fundația Friends For Friends te invită în Mansarda FFFF joi, 6 septembrie, la vernisajul
CIORNE 2.0 – Cum devin ideile realitate?

De unde vine atașamentul față de un proiect? Cum se naște? Care e drumul lui? Când te uiți mai atent la o idee bună, dusă până la capăt, devine clar că succesul ei stă în modul prin care a fost îngrijită până să ajungă la maturitate. E crescută și testată până când ce-i mai bun iese la iveală. Drumul până la rezultat este cea mai interesantă parte și, de multe ori, puțin apreciată.

Fundația Friends For Friends a văzut valoarea în acest drum al ideilor și a lansat în 2011 proiectul Ciorne. La a doua ediție, Expoziția Ciorne 2.0 va face radiografia unor proiecte mari din România și va răspunde la întrebarea “Cum devin ideile realitate?”, punând accentul pe cum s-au născut, cum au evoluat ele până la produsul finit, care sunt pașii pe care i-au urmat și care au fost obstacolele în drumul lor. Este o expoziție de EXPOZIȚIE DE SCHIȚE, NOTIȚE ȘI MÂZGĂLELI, care la prima ediție a adunat peste 20 de idei în devenire, așa cum au evoluat ele de la stadiul de gând și până la forma lor ultimă.

Această ediție a strâns ciorne din domenii ca: antreprenoriat, design, advertising, ilustrație sau artă cu proiecte ca revitalizarea bicicletelor Pegas, lansarea unei linii de bijuterii cu tipic folcloric, speechul lui Deliric la TEDxYouth Bucharest sau schițele filmului Visul lui Adalbert.

Din 18 septembrie, expoziția Ciorne 2.0 va fi itinerată în diferite locații culturale și de business timp de 3 luni.
Ești așteptat cu drag și neapărat să-ți aduci curiozitatea cu tine!

Tags:

Leave a reply (we review all comments)