Groove ON – o noua scena confirmata in cadrul B’ESTFEST Summer Camp!

  • by
Groove ON - o noua scena confirmata in cadrul B'ESTFEST Summer Camp!

Groove ON - o noua scena confirmata in cadrul B'ESTFEST Summer Camp!

Pentru ca la B’ESTFEST Summer Camp cei prezenti se pot bucura, pe langa muzica, de trei zile si trei nopti de experiente si activitati noi la iarba verde, festivalul continua si anul acesta colaborarea cu Groove On. La aceasta editie, intregul concept va avea dedicat un spatiu mult mai mare pentru amplasarea binecunoscutei “scene octogonale”, al carei line-up va include numerosi DJ din zona jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro si hip-hop. Prezentata de Ciuc Premium si Coca-Cola, sustinuta de Vodafone, editia din acest an va avea loc in B’ESTFEST Park in perioada 6-8 iulie si va include nume precum Garbage, Pulp, Royksopp, Selah Sue, Caro Emerald, Skindred, Trolley Snatcha sau Modestep.

Zona Groove On, inaugurata in cadrul editiei de anul trecut, a avut un succes impresionant, fiind unul dintre cele mai cautate puncte de atractie din cadrul festivalului. Pentru ca anul trecut „scena octogonala” a fost locul oamenilor hip, veseli si creativi, incepand cu acest an, fanii conceptului vor avea la dispozitie un spatiu mult mai mare pentru a se bucura de atmosfera groovy si plina de optimism. Incercand sa pastreze traditia inceputa in vara trecuta, Groove ON isi doreste sa creeze evenimente care sa reuneasca oameni din zone artistice cat mai diverse, “scena octogonala” reprezentand asadar o zona de creatie, un loc de intalnire al ideilor, al oamenilor si al artelor frumoase, dar si al schimbului permanent de energie. Amplasata in mijlocul zonei de Bazzar, scena Groove On este conceputa ca un amplu spatiu de relaxare, de unde nu va lipsi muzica. Aceasta va avea proprii artisti care se vor ocupa de crearea unei ambiante cat mai placute pe ritmuri jazz, funk, broken-beat, reggae, idm, breakbeat, DNB, electro si hip-hop. Vor exista si interventii live (concerte si jam sessions), dar si proiectii de film, VJ-ing sau ateliere de imagine, printre artistii prezenti pe scena Groove ON numarandu-se Zicu, UFe, Jo.E, Rotopercutor, alaturi de multi altii.

Biletele pentru B’ESTFEST Summer Camp sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, pe www.myticket.ro si in retelele afiliate, la pretul de 125 de lei pentru o zi si 265 de lei pentru trei zile, 15 lei fiind valoarea voucherului de camping. Tinerii de pana in 26 de ani beneficiaza de 50% discount din pretul biletului daca vin in „gasca” de 5 persoane, iar copiii mai mici de 12 ani au acces gratuit in prezenta unui adult. Detalii suplimentare despre festival sunt disponibile pe www.bestfest.ro si pe pagina de facebook a evenimentului: www.facebook.com/Bestfest.Romania.

Leave a reply (we review all comments)