Chinese Man @ Club Space

  • by
Chinese Man @ Club Space

Chinese Man @ Club Space

Chinese Man, reprezentantii hip-hop-ului francez, vor performa in premiera in Romania, Vineri, 23 Martie in Club Space (Str. Academiei nr. 35-37, Bucuresti) alaturi de unii dintre cei mai respectati artisti autohtoni: DJ UNDOO feat. AFORIC & NANE, TREMOUR si AMON.

Accesul in locatie se face incepand cu ora 22:00.
Pret bilet: 25 RON, se achizitioneaza la intrare, in seara evenimentului.

❖❖ CHINESE MAN ❖❖

Chinese Man, sunt unii dintre cei mai originali artisti, care reusesc sa-si expuna ideile intr-un mix exploziv de basi urbani combinati cu scratch-uri si trick-uri de campioni DMC plus un show audio video. In cazul lor, cuvintele nu-si au rostul, e suficient sa le asculti playlist-ul si vei dori sa-i vezi live.

Dupa lansarea de anul trecut a primului lor album ”Racing with the sun” in format CD, Chinese Man ii invita la platane pe cei mai talentati dj. Rezultatul? Un vinil triple LP, unde duo-ul Tha Trickaz a realizat versiunea dubstep a titlului ”Miss Chang”, Scratch Bandits Crew au dat drumul la scratch-uri pe piesa ”Down” si Deluxe a reinterpretat ”Racing with the Sun” intr-un funk electrizant. Echipa n-ar fi fost completă fără Jeru the Damaja, Chali2NA, Tumi, Femi Kuti si Dj Simbad.

In urma turneului titanic de peste 70 de evenimente in 2011, Chinese Man face echipa cu Tumi (Tumi&the Volume), Mc Youthstar, Taiwan MC pentru a castiga intrecerea cu soarele / pentru a se lua la intrecere cu soarele . Descopera cea mai noua productie muzicala “Remix with the sun”, lansata pe 30.01.2012 de Chinese Man Records.

http://www.facebook.com/chineseman?sk=info
https://soundcloud.com/chineseman

❖❖ UNDOO ❖❖
http://www.facebook.com/DjUndoo?sk=wall

❖❖ AFORIC ❖❖
http://www.facebook.com/pages/Aforic/107104019378206?sk=wall

❖❖ NANE ❖❖
http://www.facebook.com/NaneSud

❖❖ TREMOUR ❖❖
http://www.facebook.com/pages/Tremour/122895787768200

❖❖ AMON ❖❖
http://www.facebook.com/AMONUL

Tags:

Leave a reply (we review all comments)