Ce ziceti de domnisoara?

Mai multe pe http://strident.tumblr.com

35 thoughts on “Ce ziceti de domnisoara?”

  1. As fi incercat s-o ascult pana la capat dar mi-a dezmembrat difuzoarele, mai mult am ras la comentariile voastre :))

  2. daca mi-as imagina sacha baron cohen cu tzatze, asa mi l-as imagina.
    ar fi bine si un mail unde sa poti cere dedicatii. eu as cere.

    p.s. bluzita aia rosie mulata cu fermoar din liberalamare pune in evidenta sachabaronul:).

  3. Daca din principiu aveti principii papapievici style, dar va mai scapa ochiul si pe OTV, e normal sa nu va placa.

    Voi sunteti niste pretiosi iar naturaletea unui om va sperie pentru ca in viata voastra cea mai curajoasa faza a fost sa postati un comment negativ si sa dispareti.

  4. Oare cat de tare puteti sa va luati in serios.
    Strident e super tare.
    Si daca va lipseste simtul umorului eu va recomand sa nu va mai uitati la clipurile ei.
    Unu mai relaxat.

  5. Luiza e un personaj prin cluburile din bucuresti, e probabil putin sarita, dar si joaca foarte mult teatru. Daca o cunosti insa, e cam scarry, pt ca nu stii cat e teatru si cat e scranteala:)

  6. dati-mi si mie linku cu interviul de care tot ziceti, va rog:) dc-l stiti; e caterinca asa fata…are coaie:) si mai e si faza cu “grasunica” :)) 🙂

  7. nu cred ca e cea mai inspirata aparitie a acestei fete, dar nici nu cred in comentariile voastre cu iz de atac personal :)) mai relaxativa si voi putin…. 🙂

  8. vad ca lumea si-a cam pierdut simtul urmorului de cand o ardem toti elitist. nu e cea mai comica faza ever, evident, dar macar un zambet si un shut the fuck up putem toti, nu?

  9. am intrat si eu pe tumblr-ul strident. situatia devine mult mai infricosatoare daca le dai play simultan filmuletelor. lobotomie:)

  10. Rau e sa fii fripta, semidocta si lipsita de umor si sa incerci sa faci pe Vicenzio Marcatore. Da-i inainte, printeso, exprima-te. Asteptam sequel.

  11. haha, mi-o amintesc dintr-un interviu cu solistul OCS…imi place, cred ca mi-era dor de ea si nu stiam:)) si pe deasupra am prietene care isi fac bagajul dupa reteta ei;)

Leave a reply (we review all comments)