Terasele CoolCat si Stamba au fost daramate

Terasele CoolCat si Stamba au fost daramateTerasele CoolCat si Stamba au fost daramateTerasele CoolCat si Stamba au fost daramateTerasele CoolCat si Stamba au fost daramate

Terasele CoolCat si Stamba au fost daramate.

Foto cu telefonul.

– via mugur

11 thoughts on “Terasele CoolCat si Stamba au fost daramate”

  1. da, arata decent cele doua strazi reparate din centrul istoric…insa daca nu se renoveaza cladirile si nu ii muta pe tiganii care stau in ele tot degeaba !

  2. un sacrificiu minor. poate ne-om vedea si noi in sfirsit cu strazile din centru reparate, ca tare-i frumos pe unde is deja gata. plus ca terasierii si-au asumat acest risc din momentul in care au hotarit sa “adopte” spatiul

  3. Nu cred ca termina ceva.
    O sa vina septembrie/octombrie si s-a terminat.
    Lucreaza acolo de cel putin 3 ani. Stau ruinele alea..mai bine le acopereau cu nisip sau ce alte solutii de prezervare au si gata.
    E rusinos ca Bucurestiul nu are un pietonal central ca orice oras normal.
    In alte orase unde au descoperit ruine, le-au acoperit cu podea de sticla, le vedeai frumos, luminate daca te interesau, dar aveai pe unde sa treci in cazul in care istoria nu era hobby-ul tau.

  4. Stati chill, le-au daramat ca se apuca iar de strazi. Sper ca acum sa le si repare, nu sa se suceasca iar.

  5. Oficial vorbind, cica au inceput sa reconstruiasca strada. Nu sunt doar cool cat si stamba, si terasa de la fire s-a dus si au ajuns excavatoarele in fata. Daca fac strada pana la iarna, e bine, terasele vor aparea din nou anul viitor. Daca nu, oricum si la Cool Cat si la Stamba se va muta treaba indoors incepand din toamna.
    Insa da, primaria este un cacat cu mot. Stiu sigur ca patronii au fost notificati de abia acum 3-4 zile. Papura Voda ftw!

  6. Probabil ca n-au avut bani de spaga.
    Era singura chestie buna care s-a intamplat in zona in ultima vreme.
    Condamnabil. Si sigur motivul este ca nu au avut autorizatie de constructie sau alta penibilitate. De parca podetele alea ale lor au vreo rezistenta sau orice legat de logica si bun simt.
    Lumea cade pe stinghiile alea pe acolo si ei se autosesizeaza aiurea.

  7. Ce prostie, macar mai ascundeau din mizeria care e in zona.
    Numai la noi se poate asa ceva.
    Intiativa privata? cum sa mai ai initiativa privata cand vine statul si face treaba mare pe ce faci tu?
    Ca banui ca de primarie au fost daramate.

Leave a reply (we review all comments)