Program CokeLive Peninsula

cokelive

CokeLive Peninsula a finalizat programul concertelor!

Programul concertelor CokeLive Peninsula a fost finalizat. Ca în fiecare an, oferta muzicală este variată, astfel încât toți participanții pot să-și regăsească genul de muzică preferat la CokeLive Peninsula.

Astfel, pe lângă concertele mult așteptate susținute pe Coca-Cola Main Stage de către Tiesto (24 iulie), Nine Inch Nails (25 iulie) şi The Prodigy (26 iulie), şi petrecerile animate de DJ internaţionali pe Terasa Coke, festivalul găzduiește o serie de artişti care garantează petreceri incendiare și în alte două locații. Fanii muzicii electronice au la dispoziţie Freedom Arena, în timp ce Ursus Party Tent îi va aștepta pe iubitorii de muzică rock, jazz și pop.

Programul Freedom Arena începe în forţă joi, în ziua 0, cu Chris.Su şi continuă cu cel mai în vogă duo de drum and bass, Chase and Status cu MC Rage, urmat de tânărul DJ Whiteroly.

Vineri, 24 iulie, cea mai populară serie de partyuri din Ungaria se mută la Târgu Mureş: Hyperspace Night ne prezintă doi DJ maghiari cu renume internaţional, Igor D’ourden şi Hot X – fondator Hyperspace – dar şi doi invitaţi speciali: germanul Chris Liebing şi The Advent.

Chris Liebing este activ de aproape 20 de ani, şi, de 10 ani, se află în topul celor mai buni 5 DJ din Germania, câştigând numeroase premii, atât în calitate de DJ, cât şi în cea de producător.

Cisco Ferreira (The Advent) este considerat un fenomen enigmatic al scenei muzicale techno încă din perioadele în care acest gen muzical era foarte puţin cunoscut. Legenda muzicii techno a realizat primul track în 1988 şi a devenit în scurt timp un adevărat promotor al show-urilor techno.

Sâmbătă, 25 iulie, Freedom Arena îi găzduiește pe: Unu`, Coyote, Tomasan şi Booka Shade. Duo-ul electrohouse german Booka Shade promite un show live excepţional, animat de maeștii Walter Merziger şi Arno Krammermeier.

În ultima zi, duminică, 26 iulie, Freedom Arena încheie seria de petreceri cu Emil Lassaria şi Marika, invitații speciali fiind Blank & Jones. Duo-ul german trance este apreciat în special pentru cele 13 piese care s-au clasificat pe diferite poziții în Top 50, în Germania. De asemenea, duo-ul este recunoscut și datorită colaborării de succes cu Robert Smith (liderul trupei the Cure) şi pieselor selectate pentru compilaţiile Cafe del Mar. Tot aici, petrecerea va fi încheiată în acest an de către cea mai apreciată trupă de muzică electronică din România, Şuie Paparude.

În programul Ursus Party Tent, pe lângă DJ-ii care vor aduce ritmurile celor mai bune petreceri de rock, jazz și pop, festivalul va găzdui și formaţii de succes care sunt deja binecunoscute peninsularilor: joi vor concerta Knock Out şi The Underskies, vineri – Ultimul Rând, Magashegyi Underground şi Balkan Fanatik, sâmbătă – Ritmo del Flamenco şi Zakuska, iar duminică programul este închis de Guerrillas şi Grimus.

CokeLive Peninsula va oferi anul acesta petreceri incitante în fiecare locaţie muzicală, iar peninsularii vor avea doar o dilemă: ce stil de muzică să aleagă!

Festivalul CokeLive Peninsula are loc în perioada 23-26 iulie pe malul râului Mureş, lângă Complexul de agrement Weekend din Târgu Mureș.
Biletele au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim.ro, ele putând fi achiziţionate la preţ redus pânâ pe data de 13 iulie. Detalii pe www.cokelivepeninsula.ro

1 thought on “Program CokeLive Peninsula”

Leave a reply (we review all comments)