g00dby3 at3li3r6

atelier 6

Expozitie de o zi “g00dby3 at3li3r6”- Grivitei 28, vineri 10.04.2009 , ora 18.

A sosit momentul sa spunem Pa, vom inchide usa, ne vom lua cartoanele de pe pereti si vom parasi un perete roz. 6 luni am avut un amant, eram foarte intimi si izolati. Ne-a inspirat si ne-a motivat , acum ii suntem datori. „g00dby3 at3li3r6” este o expozitie de fotografie si instalatie organizata de studentii de la sectia Foto-Video, Universitatea Nationala de Arta. Vineri 10 aprilie 2009, ora 18, Atelier6.

Atelierul 6 este in incinta Universitatii de Arta, Grivita 28.

harta-atelier-6

12 thoughts on “g00dby3 at3li3r6”

  1. Elevi?!
    In fine…
    Pana la urma, Jack are dreptate: semnatura si feedback-ul chiar sunt elemente importante. Chiar daca arata urat sau impecabil afisul, aceste elemente chiar sunt importante. Si eu la randul meu, cand am vzt afisul/eventul, am fost curioasa sa stiu cine mai exact l-a organizat.

  2. singurul lucru pe care nu il inteleg este de ce nu apar nicaieri numele artisitilor care organizeaza evenimentul asta, si al celor ce expun. semnatura si feedback-ul sunt elemente importante zic eu 🙂

  3. nu inteleg cum jack isi permite sa se lege de ceea ce organizam noi din moment ce nu este implicat absolut deloc.daca nu iti place cum ne ocupam cu expozitia si te facem de rusine pe tine,faimosule jack rider atunci de ce nu vii sa ne dai o mana de ajutor?

  4. who the fuck is jack rider?

    vai, vai, vai! ti-ai luat nasul la purtare amice, si nu e frumos. pai da cum? lasa oamenii in pace. nu-ti convine stai acasa! pace pace tuturor

  5. later edit: ceea ce doresc sa evidentiez este faptul ca evenimentul nu este organizat de “studentii de la sectie Foto-Video”, ci doar de un grup de studenti din anul 1 entuziasti ce se despart astfel de vechiul atelier. multa bafta!

Leave a reply (we review all comments)