Brashow.ro s-a inchis

brasow.ro s-a inchis

Brashow.ro, principalul site de promovare a evenimentelor alternative din Brasov, s-a inchis.

“…pentru ca nu mai am timp, pentru ca nu mai merita, pentru ca Brasovul e “un sat de munte” cum zicea un amic, pentru ca nu sunt evenimente, pentru ca nu e public, pentru ca sunt prea multi cocalari, pentru ca nu se pastreaza trecutul si frumusetile orasului, pentru ca nu sunt facultati de arta, pentru ca nu sunt artisti locali, pentru ca nu sunt sprijinite ideile, pentru ca nu sunt bani, pentru ca nu ies bani, pentru ca cei 1000 de vizitatori pe saptamana nu se transforma intr-o mie de activisti, intr-o mie de party people, intr-o mie de golani, pentru ca vestile se dau pe mess, pentru ca nu sunt vesti, pentru ca suntem inerti, pentru ca nu avem viata de noapte, cluburi, ceainarii, galerii, biblioteci, muzee, cafenele literare si orice exista in orasele cochete, pentru ca nu ai ce face in Brasov ca turist, pentru ca in Cluj, Sibiu, Timisoara se poate, pentru ca suntem prea egoisti.”

13 thoughts on “Brashow.ro s-a inchis”

  1. Oarecum “trist” sa zicem ca site-ul a pus punct, este treaba autorului, probabil ca a aflat raspunsurile la anumite intrebari, intrebari care inconjoara orice proiect dezvoltat, ptr mine primele cuvinte si anume lipsa timpului sunt mai aproape de adevar decat toate celelalte… Cati dintre voi ati dezvoltat proiecte? Cati dintre voi le-ati dus la capat, de cate ori nu ati renuntat si ati luat-o de la capat?

    Brasovul are mult mai multe lucruri de oferit, sunt multe lucruri care il inconjoara si care nu sunt exploatate, promovate pe masura.
    Daca va asteptati ca Bv-ul sa aiba aceasi viata de noapte ca Buc. acelasi stil de viata, fie si la o intensitate mult mai mica, inseama ca nu aveti idee ce a insemnat Bv in istorie, ce este Bv-ul ptr celelalte zone din tara, ce este Bv-ul…

    Este bine ca aveti o parere, indiferent care este ea, excelent pana aici, mai grav este cand nu exista pareri… Parerile sunt incurajate, doar este democratie, mai prost stam la actiune. “La gogosi inainte, la razboi inapoi”

  2. subscriu la toata lista. desi sunt din brasov..dupa 4 ani de bucuresti de fiecare data cand ma intorc am impresia ca sunt intr-un frumos oras batran care nu mai are nimic de oferit in afara peisajului si aerului (nu asa curat se pare) de munte. nu e de mirare ca totul se inchide, incepand cu hush hush, continuand cu scena si cu orice alt loc care a mai cochetat cu alternativul. tinerii care au vrut mai mult au plecat sau vin frecvent la bucuresti, iar restul…

  3. cam ai dreptate… dar nu stiu daca atitudinea cea mai buna e sa renunti… aduna si tu ceva oameni sa-ti continue treaba si mai deschideti-va orizontul de oameni carora va adresati. Eu zic ca ar fi trebuit sa fi auzit de site, dar nu am auzit. Nu stiu, un pic de promovare si asa, sau lasa-l in mana altora care sa se ocupe de el. Niste ‘juniori’ aspiranti sau asa.

    Bafta

  4. stau in bucuresti doar de 2 ani, dar imi este in permanenta dor de brasov si totusi cred ca mi-ai adus aminte de ce am plecat

  5. Iata de ce unii din noi, brasovenii, au ales sa traiasca in bucuresti. Inteleg perfect si ma gandesc ca poate in cativa ani se va ajunge la un nucleu de lucruri. Momentan exista carciuma Paris Panam care e purtatoare de cultura alternativa.

Leave a reply (we review all comments)