Strong as K.O.!

Control tower taken over by the 2 tucans:

FRIDAY — EMBRYO – The past gets broken up through new ways of puzzling samples!

SUNDAY —FRAME – CUTIA DE REZONANTA Nr.2 de la 20 la 23 —
it got crazy last sunday, people moved like the original 80’s london jazz dance scene. be there and at it. check the hi-hats at the party
and the flyer as proof !

Although we sometimes seem thoughtless and unattentive, Khidja
builds chords, makes rapid motions and juggles with rummed up drinks
and discs! Let’s move in rhythmical pattern!

hai and away !

7 thoughts on “Strong as K.O.!”

  1. chiar nu trebuia interpretat in modul asta ultimul mesaj, pt ca am vrut sa linistesc lucrurile. poate am exagerat initial, in primul mesaj. daca te adresezi numai celora care stiu despre ce e vorba, atunci e ok, dar la noi sunt mult prea putini aceia. daca il scrii in engleza intr-un stil cool sau cum vrei sa-l numesti te adresezi iarasi unui target foarte restrans. mie nu mi se pare ca suna superficial muzica ar trebui sa fie de ajuns. nu fac parte din categoria oamenilor care se duc intr-un loc doar ca sa fie vazuti si sa se cheme ca au fost si sa se laude dupa ce tare a fost, chiar daca nici nu prea au bagat in seama muzica. pt mine muzica e de ajuns, indiferent unde e. si mesajul tau m-ar face mai degraba sa nu merg decat sa merg pt ca da impresia unei chestii de fite, asa cum se zice la noi. eu stau o mare parte din timp la londra asa ca stiu cum stau lucrurile aici si ceea ce se intampla la noi nu prea suporta comparatie. la noi sunt cam aceeasi cativa oameni care pun muzica in aceleasi cateva locuri si cu acelasi mic public care face parte doar dintr-o anumita clasa sociala si atat. restul poporului oricum nu intelege despre ce e vorba si asculta manele sau merge in regie ca e ieftin.

    eu nu o sa mai continui ca nu am vrut sa fac razboi, doar sa-mi exprim un punct de vedere. numai bine.

  2. Imi pare tare rau sa vad ca nu gusta.
    ce pot sa zic… era doar un film draga Tudor, in care daca vrei poti sa intri.

  3. stiu din ce in ce mai multi despre ce vorbesc! (Hi-Hat Partys cu DJ Snowboy si evenimentele organizate de Adrian Gibson, patronul JAZZCAFEului din Londra ,Gilles Peterson, etc).
    e ok cumva pt cei care urmaresc muzicile astea. aia care nu se prind se pot folosi de google. nu era mai interesant daca aflai tu singur de treburile astea de pe google?

    “muzica ar trebui sa fie de ajuns” ? nu suna cam superficial? sunt din ce in ce mai multi care aleg petrecerea in functie de muzica. dar nu destui. ce e fashionable this weekend?

    zici ca anuntul e facut sa impresioneze. corect.
    anuntul impresioneaza placut pe unii.neplacut pe altii.uite ce scria pe flyerele din anii 80 (ce-i drept alta scena) dar anyway : http://toledohiphop.org/images/old_school_source_code/
    sau poate swifty(uk designer) care facea flyerele pt toate partyurile mai destepte din londra … check google

    e totusi greu de crezut ca poti sa impresionezi pe cineva dandu-te drept tucan.

    legat de flyer ma bucur ca iti place si ca putem sa fim prieteni dar totusi nu pot sa nu ma intreb in ce relatii eram daca nu era pe gustul tau…

    easy!

  4. imi pare bine de cunostinta 🙂 nu stiu daca ai fost ironic sau nu in mesajul tu. sper ca nu. eu n-am nimic cu tine doar ca habar nu am cum a fost 80’s london jazz scene si nu stiu cati stiu si anuntul pare scris sa impresioneze si nu stiu daca e nevoie, ca muzica ar trebui sa fie de-ajuns. flyerul chiar imi place asa ca suntem prieteni.

  5. Easy Tudor!Bitte!

    Eu am scris textul pentru evenimentul de mai sus si tot eu sunt unul dintre cei doi(Khidja Clouds Society)care pun muzica. Recitind ce am scris ajung sa iti dau dreptate: textul tau a reusit sa ma captiveze mai mult decat ar fi facut-o anuntul meu pentru party!Tare! Promit un text in romana pe viitor ca sa fim cu totii prieteni! right ? numa’ bine!

  6. Nu stiu cine face textele astea si crede ca sunt interesante pt ca nu sunt. si daca tot se cheama cutia de rezonanta, scrieti si descrierea in romaneste.

Leave a reply (we review all comments)