CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Yard Sale & Freeshop Queer @ Tea house 5

Sat, 26 Oct 2019 ⏐11:00 am - 7:00 pm

Yard Sale & Freeshop Queer

Fie că vrei să te reînnoiești, să îți vinzi produsele, să te eliberezi de lucrurile de care nu mai ai nevoie sau pur și simplu să stai cu noi la un ceai cald și taclale, te așteptăm pe 26 octombrie la Podstel București pentru un yard sale plin cu de toate!

Dacă ești parte din comunitatea LGBTQ+ și confecționezi haine, cărți, lumănări sau alte produse de orice fel și vrei să le vinzi într-un cadru prietenos, sau poate îți place să gătești și vrei să îți vinzi merindele și să îi ajuți pe cei din comunitate să afle despre tine, completează formularul următor pentru a ocupa loc la un stand! https://forms.gle/EjfPU4L18PzVDAyD8

Iar dacă nu te încadrezi în categoria de mai sus, te invităm să-ți faci curat prin dulapuri, cutiuțe și sertare, și să aduci ce nu mai folosești la freeshop-ul MozaiQ! Știi hainele alea din dulap care parcă nu merg niciodată cu nimic sau care nu mai vin cum ai vrea? Cartea aia pe care nu mai vrei să o vezi sau obiectele pe care le ții în sertarul pe care nu îl deschizi nicodată? A venit și timpul lor!

Câteva reguli:
– se poate aduce aproape orice: de la îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii (genți, bijuterii, pălării, fulare), la cărți și obiecte de toate felurile
– FĂRĂ lenjerie intimă și șosete dacă au fost folosite
– încercați să aduceți doar lucruri în stare ok, fără rupturi sau pete (gândiți-vă la starea lucrurilor din care ați vrea să alegeți voi)

Freeshop-ul se bazează mai ales pe principiile împărțirii bunurilor între oameni și refolosirii/reciclării. Intrarea este liberă și deschisă pentru toată lumea (indiferent de gen, vârstă, situație materială sau gusturi vestimentare).

Dacă aveți lucruri de care parcă ați scăpa însă nu puteți ajunge la eveniment, ne puteți scrie la lgbthistorymonth.mozaiq@yahoo.com

Tot ceea ce rămâne în urma schimburilor și este în stare bună va ajunge la persoanele nevoiașe.

Evenimentul va avea snack bar și apă la discreție, iar băuturi pot fi achiziționate de la bar.

P. S.: Ne propunem să avem și un Jam Session în cadrul evenimentului, așa că dacă le ai cu muzica te așteptăm să te înscrii aici.

“Yard Sale & FreeShop Queer” este un eveniment organizat de MozaiQ ca parte a Lunii Istoriei LGBTQ+ 2019. Organizată anual în luna februarie de către comunitatea LGBTQ+ și desfășurându-se anul acesta pentru prima dată în luna octombrie, Luna Istoriei LGBTQ+ include evenimente culturale și sociale menite să aducă împreună persoanele LGBTQ+ și să promoveze cultura queer locală.

Details

Date:
Sat, 26 Oct 2019
Time:
11:00 am - 7:00 pm
Event Categories:
Bucharest, fair
Event Tags:
bucharest, freeshop, going out, jam session, lgbtq, MozaiQ, queer, Teahouse 5, yard sale
Website:
https://www.facebook.com/events/449121302361321/

Organizer

MozaiQ
Website:
https://www.facebook.com/mozaiqromania/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.