feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

On Air: „Un cal într-o mare de lebede” de Raluca Nagy

Sat, 6 Apr 2019 ⏐6:00 pm - 9:00 pm

On Air: „Un cal într-o mare de lebede” de Raluca Nagy

Sâmbătă, 6 aprilie, de la 18:00, la ART onezero (str. Lungă 100, Brașov) are loc lansarea de carte/ radio show „Un cal într-o mare de lebede” cu Raluca Nagy și Eli Bădică, moderator: Alina Floroi.

Raluca Nagy, o antropoloagă devenită și scriitoare de ficțiune, vine să vă întâlnească la Brașov pentru a vă prezenta cartea ei, „Un cal într-o mare de lebede”. Întâlnirea se va întâmpla sub forma unui show cu public și care va fi streamuit live pe internet, în cadrul formatului On Air, inventat la ART onezero odată cu prezența lui Jean-Lorin Sterian, în februarie a.c.

Showul este găzduit de Alina Floroi. La eveniment va participa și editoarea cărții, Eli Bădică.

Rosalyn are 24 de ani și este studentă la Londra. Cu un corp invadat de o boală ciudată, cu o poveste amoroasă complicată și o familie disfuncțională, la capătul puterilor, ea decide să plece cu o bursă de un an la Tokio, pentru a studia limba japoneză. Întâlnirea șocantă cu o cultură impresionantă va funcționa ca o oglindă necruțătoare, care o va ajuta să se desprindă de trecut și să se vindece.

„Dacă eşti fascinat de Japonia, atunci romanul Ralucăi Nagy îţi va dezvălui o nouă cale de a descoperi această ţară supersonică.” (Oana Borviz)

„Există (…) o teză mai temerară a cărții, care ține de feminitate, ca fațetă alternativă, ultra-intuitivă a umanității, și de o percepție sensibil-holistică a lumii, vieții și destinului.” (Forin Dumitrescu)

Cartea Ralucăi a câștigat premiul „Sofia Nădejde” pentru literatură scrisă de femei – Debut în Proză, a primit o nominalizare la categoria Debut a premiilor „Observator Cultural” și este pe lista scurtă a Festival du Premier Roman de Chambéry.


Intrare liberă în limita locurilor disponibile.

Ilustrație: Maria Brudașcă 
Partener: KunSTadt

Details

Date:
Sat, 6 Apr 2019
Time:
6:00 pm - 9:00 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
,
Website:
https://www.facebook.com/events/305079930158491/

Organizer

ART onezero
View Organizer Website

Venue

ART onezero
Lunga 100
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.