feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Femeile prezentului – idei, dialog și comunitate la cea de-a treia ediție TEDxBucharestSalon

Thu, 16 Jun 2016 ⏐5:00 pm - 9:00 pm

TEDxBucharestSalon

Anul acesta, vara începe pe 16 iunie, cu cea de-a treia ediție a TEDxBucharestSalon, intitulată „Women of Now”, organizată independent sub licența TED și găzduită de Point. În cel de-al optulea an de existență a conferințelor marca TEDxBucharest, acest nou tip de eveniment se va bucura de prezența unor invitați aparte, lideri în domeniile lor de activitate sau care au trăit experiențe de viață motivaționale.

 

Peste 100 de persoane în căutare de inspirație vor fi prezente la cel de-al treilea eveniment din seria TEDxBucharestSalon, unde vor asista la discursuri multidisciplinare, concentrate în intervaluri de câte 18 minute și susținute de către șase invitați de excepție.

 

Tema evenimentului – „Women of Now” – va aduce sub lumina reflectoarelor idei și povești de actualitate ale unor persoane cu un real impact în comunitate, având în prim plan multiplele fațete ale femeii de astăzi.

 

Formatul TEDxBucharestSalon, testat cu succes în 2015 și primit cu mare entuziasm de comunitatea TEDxBucharest, stimulează ideea de conversație și de colaborare, inițiată prin dialog. Acest concept este facilitat de către echipa organizatoare prin multiple idei și surprize, caracteristice TEDxBucharest.

 

Invitații evenimentului, alături de public, de organizatori și de partenerul oficial, Redd’s, vor participa la conversații captivante despre provocările femeilor de astăzi și despre modul în care ideile și interacțiunile lor pot schimba norme sociale și comunități întregi.

 

Structura evenimentului include:

  • șase discursuri puternice susținute de invitații ediției;
  • o serie de proiecții video ale unor prezentări din cadrul conferințelor TED si cele TEDx internaționale;
  • un panel de discuții pe marginea temei principale;
  • surprize pregătite de organizatori.

 

TEDxBucharest este un motor care generează unele dintre ideile ce schimbă lumea, idei pe care le comunică într-un spațiu ce aduce împreună oameni care au un impact major asupra comunităților și care sunt capabili să schimbe mentalități.

 

Înscrierile pentru participarea la eveniment se fac direct pe site-ul evenimentului: www.tedxbucharest.ro, începând cu data de 27.05.2016.

 

Redd’s este brandul care susține conversațiile între femei. De ce conversația? Pentru că este cea mai umană și mai interactivă formă de socializare. Conversația între femei este importantă și valoroasă: naște idei, schimbă lumea, e terapie, e relaxare, de aceea, conversațiile din cadrul TEDxBucharestSalon – Women of Now vor fi încurajate și de către partenerul principal, Redd’s.

 

Alți parteneri ai evenimentului:

Point – unul dintre cele mai noi spaţii locale de evenimente, un art hub dedicat manifestărilor de tip cultural – artistice din Bucuresti care îşi propune să aducă împreună oameni interesați să expună și să dezbată creativ idei.

 

Despre TEDxBucharest

În spiritul “ideii care merită împărtășite”, TED a creat TEDx, o platformă de evenimente locale, organizate independent, ce adună oameni care împărtășesc o experiență tip TED. TEDxBucharest s-a alăturat inițiativei internaționale încă de la început, din 2009, când au luat naștere și conferințele locale din întreaga lume.

 

Despre TEDxBucharestSalon

Evenimentele de tip Salon sunt organizate sub licența TEDx, fiind orientate mai mult către întărirea legăturilor existente în comunitatea TEDxBucharest locală, prin păstrarea unui dialog și a unor discuţii nişate pe teme de interes general, între evenimentele principale TEDxBucharest.

 

Despre TED

TED este o organizație nonprofit, devotată ideilor care se ghidează după dictonul “Ideas Worth Spreading”. A început acum 25 de ani, ca o conferință de patru zile ținută în California și a ajuns astăzi o conferință globală care anual invită liderii lumii să-și prezinte ideile în 18 minute.

Details

Date:
Thu, 16 Jun 2016
Time:
5:00 pm - 9:00 pm
Event Category:
https://www.facebook.com/events/497098700494910/

Organizer

TEDxBucharest
View Organizer Website

Venue

POINT
POINT, Str General Eremia Grigorescu nr.10
Bucharest, 010477 Romania
Phone:
0748 291 815
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.