feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Plaisir records w/ Giash at AVi

Fri, 15 Mar 2019 ⏐11:00 pm - 7:00 am

Plaisir records w/ Giash at AVi

Plaisir records w/ Giash at AVi

RO: Una dintre cele mai cunoscute figuri ale scenei underground din țara vecină, Giash s-a remarcat în Ungaria și nu numai ca fiind un artist complet. Sound-ul său profund influențat de perioada în care a locuit și format ca DJ în Berlin, combină cu succes influențele techno și house cu cele minimale, Giash fiind cunoscut ca selector desăvârșit, dar și un producător de excepție. Parcursul său muzical începe la Archipel Musique, un label canadian la care își scoate albumul de debut, 270 Degrees, pentru că mai târziu să colaboreze cu Dream Antonyms, unul dintre cele mai cunoscute labeluri din Moscova. Daca aceste date nu v-au convins, vă mai spunem că piesele lui au fost remixate de Vid sau Vincetiu Iulian, dar și că artistul maghiar e cunoscut pentru seturile lui live. Alături de el va urca la pupitru rezidentul clubului AVi, Addo, un artist care nu mai are nevoie de nici o prezentare când vine vorba de atmosfera pe care o crează.

HU: Giash, Magyarország egyik legismertebb underground lemezlovasa, akinek mély és kifinomult zenei hangzását leginkább a Berlinben szerzett tapasztalatai és eltöltött évei formálták. Stílusára legnagyobb befolyást a techno és house műfaj gyakorolta, melyeket kiválóan ötvöz a tökéletesen megválogatott és felépített szettjeiben, valamint saját számainak alkotásában. Zenei utazása a kanadai Archipel Musique kiadónál kezdődött ahol debütáló albumával a ‘’270 Degrees’’-el mutatkozott be, majd pályafutását a moszkvai Dream Antonymsnél folytatta. Híressé vált live szettjei mellett saját alkotásait kiegészítették VID és Vincentiu Iulian remixei is. Giash mellett fellép az AVi klub rezidense, Addo is, akinek nevéhez nem kell hozzáfűznünk semmit, ha fellépeseinek hangulatáról van szó.

Evenimentul cu caracter PRIVAT!!

Clubul AVi este cu #circuit #închis pentru #cei care #iubesc ARTA știu să #aprecieze și dețin cunoștinte despre #CULTURA muzicală #TECHNO.

Participarea la eventele #AVi echivalează cu acceptarea #Regulamentului de #Ordine Interioară (R.O.I.) #aici http://avimag.net/regulament/?/lang=ro

Accesul în club se face până la ora 03:30!

Accesul este #interzis persoanelor sub 18 ani!

Susține evenimentul!

Prețul biletului de acces (online) este în valoare de 50 lei din care 15 lei reprezintă consumația la bar. Se achita biletul în AVANS 35 lei urmând ca în seata evenimentului să achitați diferența de 15 lei consumația minimă obligatorie (1 token).

În cazul în care vor mai fi disponibile bilete de acces și în seara evenimentului, acesta vor putea fi achiziționate la intrerea în club cu 65 lei, preț care include și 1 token pentru consumația la bar.

Vă recomandăm să vă grăbiți în a le achiziționa, întrucât numărul lor este limitat în strânsă concordanță cu normele impuse de ISU.

BILETE ÎN AVANS aici — https://www.livetickets.ro/bilete/gias-addo-avi

Mai multe detalii pe www.avimag.net

Details

Date:
Fri, 15 Mar 2019
Time:
11:00 pm - 7:00 am
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,
https://www.facebook.com/events/153895942209677/

Organizer

avimⓐg .net
View Organizer Website

Venue

Club Avi-Cola
Str, Postei, nr. 1
Targu Mures, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.