feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, ediția 8 @ Romexpo

Sat, 2 Jul 2016 ⏐8:00 pm

Noaptea lungă a filmelor scurte 2016

Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, ediția 8 @ Romexpo
2 Iulie, 20:00-05:00

Scurtmetrajele premiate de marile festivaluri de film și proiecte îndrăznețe de artă video își dau întâlnire pe 2 iulie, la maratonul cinematografic al anului.

În București, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte va fi găzduită de cupola Pavilionului Central Romexpo. 10.000 de metri pătrați urmează să fie reinterpretați prin film, arte multimedia și spectacole live.

DIN PROGRAM
O noapte întreagă cu filmele scurte premiate la Oscar, Bafta, Berlin și Clermont-Ferrand, mai exact 8 ore de emoții intense îngrămădite pe marele ecran ShortsUP. Scurtmetrajele prind viață cu adevărat – invitatul special al Nopții Lungi de anul acesta este artistul hip-hop DOC (Vlad Munteanu), care, la miezul noptii, va energiza publicul cu un stand-up comedy inspirat de scurtmetrajele de programul evenimentului.

EXTRA-FILM
Instalația foto-video ”Night Time in Bucharest”, bazată pe lucrările fotografului Adi Tudose și inspirată de personajele enigmatice ce populează Bucureștiului pe timp de noapte, va fi prezentat in premieră la Noaptea Lungă din București.

4 ORAȘE: O SINGURĂ NOAPTE
A 8-a ediție a maratonului prinde forma unui eveniment-satelit.
În noapte de 2 Iulie, răsăritul se va vedea la filme scurte nu doar în București ci și la Cluj, Timișoara și Brașov. Mai multe detalii curând.

BILETE
Biletele pentru Noaptea Lungă a Filmelor Scurte/ București pot fi achiziționate din rețelele MyTicket și Eventbook începând cu 8 iunie la prețul de 30 de lei în perioada Early Bird (8 iunie – 20 iunie), 35 de lei în perioada Pre-Sale (20 iunie – 2 iulie) și 40 de lei la fața locului, în limita locurilor disponibile. Biletul include acces la o noapte întreagă cu scurtmetraje premiate, artă video, food-court cu live cooking şi experienţe culinare artizanale.

Details

Date:
Sat, 2 Jul 2016
Time:
8:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,
https://www.facebook.com/events/237499179965595/

Organizer

ShortsUP
View Organizer Website

Venue

Romexpo
Bulevardul Expoziției
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.