feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

New Romanian Design @ Romexpo

Wed, 14 Sep 2016 ⏐10:00 am - Sun, 18 Sep 2016 ⏐5:00 pm

New Romanian Design @ Romexpo

New Romanian Design @ Romexpo
14 – 18 Septembrie, 10:00

Întâmpină toamna cu produse noi ce vor da tonul designului românesc în 2016-2017 și urmărește anunțurile Dizainăr din perioada următoare!

În perioada 14-18 septembrie 2016, Dizainăr, magazinul exclusiv de design românesc, vă dă întâlnire la cel mai important eveniment expozițional al industriei de profil din România, BIFE-SIM. Anul acesta am trasformat standul Dizainăr în “Salon de design nou românesc”, iar publicul interesat să-și personalizeze amenajările cu produse românești se va putea inspira și va putea alege din cele câteva zeci de obiecte noi, semnate de designeri români. Consumatori, producători, iubitori de design și profesioniști ai domeniului sunt așteptați la acest târg internațional de la București, pentru a afla ultimele tendințe în amenajările de interior.

Pe 14 septembrie, de la ora 14.00, Dizainăr deschide Salonul New Romanian Design cu o discuție DESIGN LA RECE. Invitații ediției cu numărul #17 ce are ca temă “Industria designului” sunt: Mihnea Ghilduș(Dizainăr), Dragos Motica (Ubikubi), Andrei Botescu (Bicicletele Pegas) șiAnca Ungureanu (UniCredit Bank Romania). Dialogul liber creativ Design la Rece #17 va fi moderat de Barna Nemethi.

DESIGN LA RECE este o serie de discuții liber-creative cu scop educativ pe care Dizainăr a început să le desfășoare în primăvara anului 2013. La discuția “Design la Rece #17 – Industria designului” sunt așteptați cei ce activează în sectorul industriilor creative, dar și profesioniști din sectoarele producție și administrație publică.
ÎNSCRIERI -> http://goo.gl/lcbvnW. Atenție! Locurile sunt limitate.

Salonul New Romanian Design by Dizainăr este deschis publicului timp de 5 zile, pe parcursul târgului BIFE-SIM 2016, în perioada 14-17 septembrie (miercuri-sâmbătă) între orele 10.00-18.00 și pe
18 septembrie (duminică) între orele 10.00-16.00 și este localizat în Pavilionul C1, la etaj, Centrul Expozițional ROMEXPO, București.

Details

Start:
Wed, 14 Sep 2016 ⏐10:00 am
End:
Sun, 18 Sep 2016 ⏐5:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , , ,

Organizer

Dizainăr

Venue

Romexpo
Bulevardul Expoziției
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event