CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Vernisajul expoziției Khozyain (Gazda) de Mircea Albuțiu

Fri, 1 Feb 2019 ⏐7:00 pm - 9:00 pm

Expoziție Mircea Albuțiu

Între 1 și 25 februarie 2019, Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov prezintă o expoziție de fotografie documentară realizată de Mircea Albuțiu în satul Sfiștofca din Delta Dunării, în perioada ianuarie 2015 – februarie 2017.

Vernisajul are loc vineri, 1 februarie, de la ora 19:00.

Inspirat de atmosfera din sat și de personalitatea lui Vasile Serghevici Serbov, Albuțiu a realizat și un film documentar pe aceeași temă, care va fi proiectat la Centrul Multicultural pe data de 2 februarie.

Vasile Serghevici Serbov are 54 de ani și trăiește într-o comunitate mică de ruși lipoveni în Sfiștofca. Neavând un venit constant, lucrează ocazional ca dulgher. Pescuiește doar pentru consumul propriu. Uneori, dă la schimb pește pentru vin, iar pe timpul iernii îngrijește contra cost vitele unui amic. A organizat 7 ediții ale cupei de șah „Pescărușul Alb”.

Organizer

Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov
Email:
cultural@unitbv.ro
View Organizer Website

Venue

Centrul Multicultural al Universității Transilvania din Brașov
Bd. Eroilor 29, parter Rectorat UTBv, 500036
Brasov, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.