CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Mezanin Market de Aprilie

Sat, 4 Apr ⏐10:00 am - Sun, 12 Apr ⏐8:00 pm

Mezanin Market de Aprilie

 

Mezanin Market @Palatul Universul continuă cu două weekenduri înainte de Sărbători. Vizitatorii sunt așteptați într-o atmosferă relaxată, cu oameni pasionați, cafea delicioasă de la Beans&Dots și muzică din colecția de viniluri Two Sides Records.

Timp de două weekenduri, mici antreprenori vor prezenta bijuterii, produse de design interior, băuturi și sosuri interesante, haine pentru copii și pentru adulți, produse eco-friendly, cărți, dulciuri și miere în combinații sănătoase, genți speciale, cosmetice naturale, decorațiuni de poveste și jucării.

Mezanin Market, evenimentul ajuns la ediția cu numărul 15, este târgul care invită publicul să țină legătura constant cu antreprenorii din România, să le vadă produsele și să le cunoască poveștile înainte de a le cumpăra; un târg la care publicul este prietenul expozanților, iar expozanții sunt prieteni între ei; un târg la care contează vânzările, dar contează mult și zâmbetele, întâlnirile, bucuria.

Pe 23-24 mai vom lansa Roditor Food Market 2020, o scenă de prezentare pentru noul val de producători români: fermieri cu fructe și legume, procesatori de dulcețuri, brânzeturi, băuturi (sucuri, vinuri, bere), importatori de produse care nu se găsesc în România, dar care sunt alese cu grijă pentru ingrediente, o selecție mică de producători de veselă, ceramică, ambalaje eco.

Details

Start:
Sat, 4 Apr ⏐10:00 am
End:
Sun, 12 Apr ⏐8:00 pm
Event Categories:
Bucharest, fair, food
Event Tags:
băuturi (, brânzeturi, carti, dulcețuri, dulciuri, mezanin, Mezanin Market, miere, palatul universul, roditor food market
Website:
https://www.facebook.com/events/295340751447279/

Organizer

Mezanin
Website:
https://www.facebook.com/mezaninspace/

Venue

mezanin
Str. Ion Brezoianu nr 23-25
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.