CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Meet Jonah Sachs: lansare „Gândirea riscantă”

Wed, 10 Oct 2018 ⏐7:00 pm - 8:30 pm

Meet Jonah Sachs: lansare „Gândirea riscantă”

Meet Jonah Sachs: lansare „Gândirea riscantă”

Miercuri, 10 octombrie, de la ora 19:00 Black Button Books și The Power of Storytelling 2018: Rewrite vă invită la Mezanin la o întâlnire cu Jonah Sachs. Autorul bestsellerului „Războiul poveștilor” va sta de vorbă cu Cristian Lupsa despre noua sa carte: „Gândirea riscantă”.
______________
Din postura de cofondator al companiei Free Range Studios, Jonah Sachs a ajutat sute de branduri și cauze umanitare să pătrundă în conștiința publicului prin campanii memorabile. Legendarele sale clipuri virale The Meatrix și The Story of Stuff au atras atenția a peste 65 de milioane de oameni asupra unor probleme sociale esențiale. Un inovator constant, poveștile și site-urile create de el au fost premiate în numeroase rânduri la Festivalul de Film South by Southwest.
Prima sa carte, Războiul poveștilor, a fost apreciată la nivel mondial. Articolele și opiniile lui Jonah Sachs au apărut în The New York Times, The Washington Post, la CNN, Sundance Film Festival, NPr și în Fast Company Magazine, care l-a numit unul dintre cei mai influenți 50 de inovatori pe plan social.

Prin intermediul poveștilor unor inovatori din business, sănătatea, educație și activism, și a numeroase studii de cercetare, „Gândirea riscantă” dezvăluie calea către zone revoluționare pentru oricine este pregătit să iasă din zona de confort. Ne propune metode simple prin care să găsim soluții creative la probleme aparent de nerezolvat și prin care să ne eliberăm de inerție și plafonare.

Proiect susținut de UniCredit Bank Romania.
______________
Accesul la eveniment este gratuit.

Details

Date:
Wed, 10 Oct 2018
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,
https://www.facebook.com/events/278641812783319/

Organizer

Black Button Books
View Organizer Website

Venue

mezanin
Str. Ion Brezoianu nr 23-25
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.