feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Haunted Bucharest Bike Night Edition

Fri, 14 Sep 2018 ⏐8:00 pm - 11:00 pm

Haunted Bucharest Bike Night Edition

Haunted Bucharest Bike Night Edition

Mai infricosator, mai palpitant! Mutam ultima editie a turului Haunted Bucharest la lumina lunii. Daca editiile precedente s-au desfasurat pe lumina zilei, ultima editie Haunted 2018 ne va purta pe strazile intunecate ale Bucurestiului, in cautarea de mistere si povesti de groaza.

Avem noi obiective surpriza pentru acest tur!

Cat costa?
Turul este gratuit, dar noi indemnam pe oricine sa doneze o suma modica la finalul turului, pentru incurajarea proiectelor viitoare si aprecierea muncii depuse de ghid.

Unde?
Aventura pe bicicleta porneste de la Universitate, din fata scarilor hotelului Intercontinental.

Cand?
Pe 14 septembrie, vineri seara, de la ora 20, in fata scarilor hotelului Intercontinental, la piata Universitatii.

Cui se adreseaza?
Aceasta tura pe bicicleta este catalogata ca fiind o tura usoara ce va insuma 35 de km dus-intors, pe drumuri urbane fara obstacole sau pericole. Este o tura dedicata tuturor celor care doresc sa se relaxeze pe bicicleta, imbinand aventura cu pedalatul. Pe drumurile cu circulatie publica vom respecta semnele rutiere. Vom vizita mai multe locatii cu reputatie sinistra, cum ar fi teatrul Bazilescu, Scoala Centrala, crucea bisericii Anton, orfelinatul de pe Strada Franceza, Foisorul de Foc, casa lui Mircea Eliade, hotel Cismigiu, manastirea Chiajna si inca cateva surprize!

Informatii utile:
Ghidul turei se numeste Alex Mircea, acesta fiind atestat ca ghid national si agent de turism cu nr. 5362 din partea Autoritatii Nationale pentru Turism. Pentru orice informatie 0766561893 sau onadventure.ro@gmail.com

Ritmul va fi unul usor, relaxant. Fiecare este liber sa paraseasca grupul in orice moment. Exista posibilitatea luarii unor decizii de moment din cauze neprevazute precum: furtuni violente sau vreme nefavorabila.
Fiecare isi asuma raspunderea pentru orice decizie si actiune initiata in afara grupului.

Details

Date:
Fri, 14 Sep 2018
Time:
8:00 pm - 11:00 pm
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, , ,
View Event Website

Organizers

OnAdventure
Pe Coclauri

Venue

Piața Universității
Piața Universității
Bucharest, 010292 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event