feeder.ro events calendar CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Grădinărit urban în cartierul Cișmigiu

Sun, 28 Oct 2018 - Sat, 10 Nov 2018

Grădinărit urban în cartierul Cișmigiu

Grădinărit urban în cartierul Cișmigiu

Ți-era dor de grădinărit? Ne (re)apucăm de treabă, alături de Corina Tranca(peisagist).

► Începem plantările de toamnă și amenajăm grădinile adiacente blocurilor din cartier. Hai cu noi dacă vrei să înveți ce înseamnă o amenajare peisagistică, ce plante se potrivesc mai bine în grădinile din mediul urban și tot felul de tips & tricks pentru grădinarii mici și mari.

► A doua întâlnire din calendarul de toamnă se va petrece grădina blocului de pe strada Doctor Vasile Sion, nr. 1-9 (vizavi de Casa Kalinderu), tot de la ora 11.00. Trebuie să vii doar cu voie bună, aducem noi ceai, cafea și tot echipamentul necesar.

► Atelierul este gratuit şi se adresează tuturor locuitorilor din zonă sau celor care îndrăgesc parcul Cişmigiu. Copiii de peste 7 ani pot participa la atelier însoţiţi de un adult.

► Ajută-ne să ne organizăm mai bine și anunță-ți prezența trimiţând un mesaj la Gradina cu Oameni sau un mail pe adresa cismi.civic@gmail.com.

Te așteptăm în grădină!

………………………………………………………………………………………………………….

► Grădina cu Oameni este un proiect participativ care îşi propune cunoaşterea şi protejarea ecosistemului din zona parcului Cişmigiu.

► În cadrul acestui proiect organizăm o serie de ateliere pentru locuitorii cartierului și pasionații de grădinărit, cu ghidaj profesionist, urmărind teme precum: peisagistica, ornitologia, apicultura şi sunetul.

► “Grădina cu Oameni” este un proiect inițiat de Grupul de Iniţiativă Civică Cişmigiu, susținut prin Fondul IKEA pentru Mediul Urban, finanțat de IKEA Romania și gestionat de Fundația Comunitară București.

http://fundatiacomunitarabucuresti.ro/proiect/fondul-ikea-pentru-mediul-urban/

Venue

Blocul Liric
Str. Ion Brezoianu nr. 47-49,
București, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/pages/Blocul-Liric/

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account