feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Day 1 – Ziua Drepturilor Omului la Timișoara

Sat, 8 Dec 2018 ⏐3:30 pm - 9:30 pm

Day 1 - Ziua Drepturilor Omului la Timișoara

Day 1 – Ziua Drepturilor Omului la Timișoara

MozaiQIdentity.Education și eQuiVox Timisoara te invită sâmbătă, 8 decembrie, de la ora 15:30 la AMBASADA pe str. Anton Seiller nr. 2, la evenimentele organizate cu ocazia Zilei Drepturilor Omului la Timișoara.

Începem cu un Daytime Party, petrecere de zi pentru comunitatea LGBT locală și aliați, o oportunitate perfectă pentru socializare, băuturi și muzică bună. Pentru că e frig afară, tu ești responsabilă să aduci căldura cu tine.

Grupuri și organizații LGBT din Cluj, București, Ploiești și Timișoara te așteaptă la un târg al inițiativelor pentru a afla mai multe despre munca fiecăruia în comunitate. Vor fi alături de noi PRIDE RomâniaDepartamentul Rainbow RomaniaGender TalkGlia QueerQueer Sisterhood Cluj.

De la ora 16 lansăm la Timișoara Arhiva Queer Adrian Newell Păun, un proiect de digitalizare a arhivei activistului Adrian Newell Păun, cu informații și documente despre comunitatea LGBT adunate de-a lungul ultimelor trei decenii. Detalii pe www.arhivaqueer.com

Evenimentul face parte din proiectul OUTreach România, implementat cu sprijinul Ambasadei Regatului Ţărilor de Jos în România – Embassy of the Netherlands in Romania.

Details

Date:
Sat, 8 Dec 2018
Time:
3:30 pm - 9:30 pm
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/353698891854902/

Organizer

MozaiQ
View Organizer Website

Venue

AMBASADA
Strada Anton Seiller nr.2, 300160
Timișoara, Timiș Romania
+ Google Map
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.