feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs dans contemporan / aprilie – mai / Andreea Novac

Mon, 1 Apr 2019

Curs dans contemporan / aprilie - mai / Andreea Novac

Curs dans contemporan / aprilie – mai / Andreea Novac

Buna tuturor,

Continuam cursurile saptamanale de dans contemporan, in aprilie si mai. Ele raman deschise tuturor celor interesati de dans si miscare, indiferent de nivelul de experienta.

In modulul aprilie – mai ne vom intalni timp de 5 saptamani, in fiecare luni – 1, 8, 15, 22 aprilie, 6 mai – intre 19.00 si 21.00, la Centrul National al Dansului Bucuresti.

Pretul cursului este de 290 lei, inscrierile se fac pe adresa novacandreea@hotmail.com.

Pentru detalii nu ezitati sa-mi scrieti.
Mai jos gasiti cateva detalii despre curs si cateva cuvinte despre mine.

Va astept cu drag,
Andreea

Cursul de dans contemporan abordeaza corpul ca pe un spatiu deschis, de explorat, un spatiu capabil sa surprinda si sa se surprinda, scapand rutinei si obisnuintelor cotidiene. Va propun o intalnire rafinata prin imaginatie, sensibilitate si creativitate, un context pentru idei si corpuri, miscare si dans. Pe langa dimensiunea creativa si artistica, cursul aduce toate beneficiile exercitiului fizic pe care dansul il presupune: o mai buna cunoastere si folosire a propriului corp, lucrul cu greutatea si gravitatia, corectia eventualelor pozitii posturale gresite, ameliorarea durerii, elemente de coordonare, plasament, imaginatie motrica, un antrenament corect si complex.

Despre mine: Sunt coregraf şi performer. Am studiat psihologia şi apoi coregrafia, am un master in coregrafie, iar acum sunt doctorand in Teatru si Arte Stectacolului. Sustin cursuri si ateliere de dans contemporan pentru profesionisti si neprofesionisti de peste 10 ani, in diferite spatii si orase din tara. Piesele mele „Dance a playful body”, „Pretend we make you happy”, „On tenderness”, “37 minutes of make believe”, ” A truth, a lie and a list of possibilities” au fost prezentate pe scene naţionale şi internaţionale. Am studiat si lucrat în străinătate (Italia, Marea Britanie, Franta, Olanda, Luxemburg, Austria, Ungaria). Creez coregrafie si pentru film şi teatru.

Details

Date:
Mon, 1 Apr 2019
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , ,
Website:
https://www.facebook.com/events/2295164434051141/

Organizer

Ateliere si cursuri de dans contemporan
Phone:
0722 330 639
Email:
novacandreea@hotmail.com
View Organizer Website

Venue

CNDB
Centrul Național al Dansului București, B-dul Mărăşeşti 80-82
Bucharest, Romania
+ Google Map
Phone:
0746 099 942
View Venue Website

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.