CALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

« All Events

  • This event has passed.

Vernisaj It could be You @ Rezidența Scena9

Thu, 30 Mar 2017 ⏐6:00 pm - Sun, 9 Apr 2017 ⏐5:00 pm

Vernisaj It could be You @ Rezidența Scena9
30 Martie, 18:00

Suntem impresionați de feedback-urile primite de la voi și de dorința de a vă implica în această cauză. În semn de recunoștință, vă invităm joi, 30 martie, începând cu ora 18:00, la vernisajul expoziției de fotografie “It could be You”, produsă de One World Romania și găzduită de Rezidența Scena9.

Astfel, veți avea ocazia să stați de vorbă cu protagoniștii documentarelor, printre care Mariana Lambru, Radu Calomfirescu, Ion Bârlădeanu, George Ivășcanu, Maria-Iren Hajdu, dar și cu inițiatorii proiectului, artistul Laurentiu Garofeanu și reprezentații Samusocial din Romania. Într-un mediu prietenos vom încerca să aducem împreună două tabere – aceea a categoriei de oameni marginalizaţi şi aceea a oamenilor care vor să dea o mână de ajutor.

Și pentru că mulți dintre voi v-ați arătat intenția de veni în sprijinul acestor oameni fără adăpost, acum o puteți face prin donații online, prin intermediul Samusocial din România http://www.samusocial.ro/implica-te/donatii/

Așa cum știți, It could be You este un proiect documentar inedit, parte a programului “Oamenii străzii, povești din București”, început în 2016, ca urmare a discuţiilor atelierului Civil Society Pitch powered by One World Romania. Proiectul constă într-o incursiune jurnalistică și umanitară în viața oamenilor care trăiesc în afara realității cu care suntem obișnuiți, oferindu-le acestora ocazia să își spună poveștile. Având la bază situația actuală a oamenilor fără adăpost, documentarele și fotografiile au ca scop schimbarea preconcepţiilor legate de această categorie socială.

Pentru cei care nu pot ajunge la vernisaj, expoziția It Could Be You rămâne deschisă în perioada 31 martie – 9 aprilie și poate fi vizitată în intervalul 10:00-17:00, la Rezidența Scena 9.

Details

Start:
Thu, 30 Mar 2017 ⏐6:00 pm
End:
Sun, 9 Apr 2017 ⏐5:00 pm
Event Categories:
exhibition, photography
Event Tags:
be, bucharest, bucuresti, could, scena9, vernisaj, you

Venue

Rezidența Scena9
Str. Ion Luca Caragiale, nr. 32
Bucharest, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.