feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

COLOR pres Moonin, Jeremy Underground, Swayzak, Personne @ Guesthouse

Fri, 3 Jun 2016 ⏐11:00 pm

COLOR pres Moonin, Jeremy Underground, Swayzak, Personne @ Guesthouse

COLOR pres Moonin, Jeremy Underground, Swayzak, Personne @ Guesthouse
3 Iunie, 23:00

ABSOLUT COLOR
prezintă

moomin
Jeremy Underground
Swayzak
Personne
___________________________________________________

GUESTHOUSE
Popa Nan 82
03.06.2016
22:00
___________________________________________________

Accesul costă 25 de lei și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, care trebuie să achite prețul biletului la intrare.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR pe contact@coloring.ro. Doar 100 de cardurile sunt disponibile pentru acest eveniment.
___________________________________________________

Moomin

Smallville Records
Berlin, DE

Moomin se autodefinește ca un veșnic îndrăgostit de muzică, chiar dacă scena cunoaște acest nume doar din 2010. Afinitatea ancestrală a lui Sebastian Genz pentru ritm a devenit vizibilă în copilărie, când făcea colaje muzicale din bucăți înregistrate pe casetă de la radio. La începutul anilor `90, fascinația lui Moomin pentru hip-hop, funk și jazz se materializează în mixuri realizate cu un casetofon old school care îl propulsează în lumea mixatului de pe vinil la pupitru.

Cu producții datând încă dinainte de 2000, artistul și-a redefinit stilul de studio odată cu trecerea anilor. Prin abordare subtilă, dar hipnotizantă asupra muzicii sale puternic înrădăcinată în soul și groove, Moomin atrage atenția caselor de discuri Aim și WHITE, însă în noiembrie 2011 lansează albumul ”The Story About You” la Smallville Records. Cu un succes organic, demonstrat de recenzii impresionante și prezența în selecțiile creatorilor de tendințe muzicale, acesta devine albumul anului în muzica underground.

În 2013, Moomin lansează propriul label “Closer”, destinat unor producții deep impecabile și cu un sound unic, așa cum este “Time Circle”. Primăvara lui 2016 pregătește terenul pentru al doilea album lansat de Moomin la Smallville Records, așteptat cu sufletul la gură de sfera muzicii electronice underground.

https://www.facebook.com/mrmoomin
https://soundcloud.com/moomin
http://instagram.com/moomin_
http://www.moomin.de/
___________________________________________________

Jeremy Underground

My Love Is Underground
Paris, FR

Un pasionat colecționar de viniluri și un ardent iubitor al muzicii în general, Jeremy impresionează prin colecția de viniluri și vastele sale cunoștințe deep house. Fascinat de acest stil încă din anii `90 grație Radio Nova Paris, Jeremy își petrece anii adolescenței prin buticurile de viniluri pariziene cu un singur gând în minte – elucidarea tuturor comorilor ascunse în muzica house.

Cochetând mai târziu și cu alte stiluri ca jazz, soul și funk, Jeremy lansează în 2010 casa de discuri “My Love Is Underground”. Label bazat exclusiv pe vinil și dedicat primei iubiri a lui Jeremy – autenticul sound house din New York/New Jersey, MLIU și-a ales încă de la început misiunea de a reînvia ritmuri calde și spiritul epocii de aur ale house-ului newyorkez.

Casa de discuri a încununat 5 ani de lansări fructuoase anul trecut și a ales să-i celebreze printr-o serie specială de petreceri creată pentru a duce “My Love Is Underground” la următorul nivel. Considerat un rafinat selector cu o identitate muzicală solidă, Jeremy își plimbă geanta plină de viniluri prin întreaga lume, răspândind peste tot dragostea sa pentru muzica underground.

https://www.facebook.com/jeremyunderground
https://soundcloud.com/jeremyunderground
https://www.instagram.com/jeremyunderground/
___________________________________________________

Swayzak

Swayzak Recordings, M_nus, Studio !K7
Londra, UK

Din 1997 până în prezent, Swayzak a reușit să se poziționeze ca unul dintre cele mai influente proiecte de muzică electronică underground din lume. Pornind la drum cu 5 albume de studio și 2 compilații responsabile de trezirea publicului din amorțeala House dinainte de 2000, Swayzak conturează un sound distinct și absolut fermecător încă de la început.

Cu producții deep House experimental, electro-pop și Detroit House ca “Snowboarding in Argentina”, “State of Grace”, “Make up your Mind”, “Clicks and Cuts” sau “Dirty Dancing”, Swayzak cucerește publicuri de pretutindeni, cochetând însă și cu sfera mai întunecată de clubbing.

De la minimal la dub techno, glitch house și click pop, proiectul electronica stă la baza casei de producție 240 volts. Labelul se relansează prin sound-ul unicat ce face înconjorul lumii fără a părăsi zona underground, trecând la următorul nivel prin lansări pe vinil exclusiv, artwork plin de inspirație și tiraj limitat. Ceea ce este însă indubitabil este că Swayzak generează dans indiferent dacă e live, DJ set sau în studio.

Details

Date:
Fri, 3 Jun 2016
Time:
11:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,
https://www.facebook.com/events/625749864257464/

Organizer

Club Guesthouse
View Organizer Website

Venue

Club Guesthouse
str. Popa Nan nr. 82
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.