Jazz in the Grass 12: ANA-CRISTINA LEONTE – “Eternal Spring” @ Grădina Floreasca

  • by
jazz in the grass floreasca

Jazz in the Grass 12: ANA-CRISTINA LEONTE – “Eternal Spring” @ Grădina Floreasca
25 Mai, 19:30

Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS
prezintă

Jazz in the Grass 12 / ANA-CRISTINA LEONTE – “Eternal Spring”
25 mai 2016, ora 19:30
Grădina Floreasca
(Bd. Mircea Eliade nr.16)

Grădina Floreasca continuă seria concertelor de Jazz cu evocarea Primăverii Eterne de către una dintre cele mai bune voci feminine de Jazz, Ana-Cristina Leonte. Ea compune muzica și versurile, deoarece consideră că interpretarea cântecelor proprii este mijlocul de exprimare cel mai sincer și mai direct prin care poate să releve publicului trăirile interioare.

Grădina Floreasca, oază de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

ANA-CRISTINA LEONTE – “Eternal Spring”
Acest proiect aduce împreună patru dintre cele mai interesante nume ale jazzului românesc: Ana-Cristina Leonte – voce, Ciprian Pop – chitară, Michael Acker – double bass, Tavi Scurtu – baterie. Deși membrii acestui quartet reprezintă noua generație de muzicieni, aceștia au întreprins până în prezent o intensă activitate concertistică și chiar discografică. În această formulă ei explorează noi sfere ale jazzului, unde nuanțe moderne combinate cu arome modale, subtile amintiri folclorice sau mici izbucniri de free rezultă în compoziții originale cu un sound special.

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS, partenerul și co-organizatorul stagiunii, vă propune pentru acest sezon o serie de concerte cu adevarat de excepție, găzduite de Sala Radio din București (mai multe detalii pewww.eventim.ro):
* ELEVATION – 6 Octombrie;
* JACK DeJOHNETTE feat. RAVI COLTRANE: 3 Noiembrie
————————–————–

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Jazz Syndicate Live Sessions / Grădina Floreasca
Jazz in the grass 12

Leave a reply (we review all comments)