feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BEC to Simbio by Dizainăr

Sun, 25 Mar 2018 ⏐11:00 am - 7:00 pm

Free
BEC to Simbio by Dizainăr

BEC to Simbio by Dizainăr

Lămpile aduc un strop de lumină în orice încăpere, dar și un plus de stil casei noastre. Lampa nu reprezintă o simplă piesă de mobilier și nici un banal obiect decorativ. Este acel element de design interior a cărei prezență are puterea de a ne influența starea de spirit.

Așa că, pe 25 martie, Mansarda Simbio te invită la expoziția de lămpi BEC to Simbio by Dizainăr – dedicată iubitorilor de design și de lumină. Pentru că apreciem lucrurile făcute din și cu pasiune, vă așteptăm duminică, de la 11:00 la 19:00, #AcasalaSimbio să luminăm mansarda și să aprindem câteva zâmbete împreună.

—-
Despre Dizainăr:
Dizainăr este magazinul de design românesc ce și-a propus să pună pe picioare o piață vibrantă de produs și concept autohtonă, capabilă să concureze la standarde internaționale. Dizainăr oferă o gamă largă de produse și servicii de design, devenind astfel un hub, o platformă ce conectează creatorul, producătorul și utilizatorul final. În magazinul Dizainăr și pe site-ul dizainar.ro veți găsi o selecție de peste 400 de produse de serie ale designerilor români, unii dintre ei premiați internațional, de la piese de mobilier, corpuri de iluminat, ceasuri sau grafică și până la accesorii personale, decorațiuni, jucării sau obiecte de sticlă și ceramică.
#Dizainar #RomanianDesigners

Details

Date:
Sun, 25 Mar 2018
Time:
11:00 am - 7:00 pm
Cost:
Free
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,
Website:
https://facebook.com/events/1883427978615040

Organizers

Dizainăr
Simbio

Venue

Simbio
str. Negustori nr. 26
București, Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.