feeder.ro events calendarCALENDAR

Avid planner or spontaneous explorer? Whatever your philosophy, this is where your thoughts of spending a quiet day at home come to die. Search by date or popular category to find the perfect event for savouring urban life.

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Be like water my friend – Workshop I Dance You Brașov

Thu, 6 Jun 2019 ⏐7:30 pm - 9:30 pm

RON30
Bruce Lee - Be like water my friend

În fiecare joi, în perioada 30 mai – 13 iunie 2019, I Dance You ne invită la un workshop în care vom explora fluiditatea corpului, a gândurilor și a emoțiilor. Ne vom relaxa și vom găsi echilibrul între a face și a nu face, adaptându-ne momentului prezent.

Vom respira ca valurile și vom picura ca ploaia, vom fi râuri și ne vom scălda în oceane. Ne vom transforma în aburi și vom îngheța pentru ca la final să plouăm în improvizații în mișcare.

Acest atelier este destinat tuturor celor interesați de mișcare și posibilitățile propriului lor corp. Este o oportunitate pentru detensionare fizică și emoțională și o modalitate excelentă de a te cunoaște mai bine. Nu este nevoie de experiență anterioară în dans sau de un corp atletic pentru a participa la acest atelier.

Atelierul se va desfășura în 3 ședințe și recomandăm participarea la toate, dar există și posibilitatea de a participa la doar una sau două dintre ele.

Când?
Joi, 30 mai, 19:30-21:30
Joi, 6 iunie, 19:30-21:30
Joi, 13 iunie, 19:30-21:30

Unde?
Casa Armatei (Str. Lungă nr. 1A, Brașov)

Cu cine?

Sunt Anamaria Guguian, consilier pentru dezvoltare personală și artistă independentă, fondatoarea proiectului I Dance You. Experiența mea lucrând cu corpul m-a ajutat să înțeleg că prin intermediul acestuia exprimăm ceea ce suntem, dorințele și nevoile noastre, trăirile interioare.

Comunicarea între oameni are loc adesea dincolo de cuvinte, pe un tărâm al emoțiilor greu de exprimat verbal. Iar dansul este prin excelență „vocea” corpului, un alt fel de a comunica – sincer, liber, cu încredere.

Prin dans te cunoști și te apropii de tine, te conectezi cu ceilalți, râzi, plângi, pur și simplu ești, aici și acum. Poți să spui cuvinte nerostite și să trăiești emoții nebănuite.

I Dance You este un proiect de suflet care își propune să apropie oamenii pasionați de dans, expresie artistică și creștere. I Dance You a coagulat o comunitate locală, în continuă dezvoltare, din 2016. Ne întâlnim și ne apropiem în cadrul atelierelor de mișcare creativă, la performance-urile create împreună sau la evenimentele culturale și sociale pe care le organizăm.

Contribuție: 30 lei/ședință
Înscrieri pe mail: idanc3you@gmail.com sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Details

Date:
Thu, 6 Jun 2019
Time:
7:30 pm - 9:30 pm
Cost:
RON30
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,
View Event Website

Organizer

I Dance You
View Organizer Website

Venue

Casa Armatei
Str. Lungă nr. 1A
Brasov, Brasov 500035 Romania
+ Google Map

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

feeder logo Submit your event